Ion Țiriac a primit în urmă cu câteva zile confirmarea că Serena Williams nu va fi prezentă la Madrid pentru competiția organizată la Caja Magica. Presa din Statele Unite ale Americii a transmis că aceasta este o lovitură cruntă încasată de turneul patronat de magnatul român. Totuși, situația pare să fie diferită. Dacă la feminin singura absentă din Top 40 este Serena Williams, la masculin se va produce reuniunea tripletei de aur a tenisului masculin: Roger Federer – Rafael Nadal – Novak Djokovic.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020291.jpg
Rafael Nadal și Novak Djokovic erau cumva confirmați la această competiție încă de dinaintea publicarea listelor de participanți. Acum, că informația a fost confirmată, Roger Federer va fi și el prezent pe zgura de la Mutua Madrid Open. Elvețianul a revenit în circuit la turneul de la Doha după o pauză de aproape 13 luni și a disputat în Qatar doar două meciuri. Acum, FedEx e pregătit să treacă la o altă suprafață, totul pentru a strânge meciuri în picioare pentru marile obiective din acest sezon: Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo, ambele evenimente transmise pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Australienii nu sunt pregătiți "să-l sacrifice" pe Novak Djokovic! Decizia organizatorilor AO2022
25/10/2021 LA 11:10

Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic, reuniunea mult așteptată la Madrid

Roger Federer va fi cel de-al șaptelea favorit la turneul de la Madrid și va juca acolo pentru a doua oară în ultimii cinci ani. Ultima oară când a evoluat în capitala Spaniei a fost în 2019, atunci când a fost învins de Dominic Thiem. De când s-a înființat turneul la Madrid, din 2002, Roger Federer s-a impus de trei ori, în 2006, 2009 (pe zgura albastră) și în 2012. La Madrid, elvețianul a obținut una dintre cele două victorii ale lui pe zgură în fața lui Nadal, în 2009.
Chiar dacă listele de participare pot suferi schimbări până la momentul de început al turneului, cei trei coloși ai tenisului mondial masculin și-au dat acordul să joace la Madrid. Asta înseamnă că Mutua Madrid Open va fi primul turneu de la Australian Open 2020 (15 luni în urmă) când Federer, Nadal și Djokovic sunt toți pe tabloul principal al unei competiții. Zvonuri din Serbia transmit că Djokovic ar putea să se retragă, dar în acest moment, Nole a decis să rămână pe lista de participare.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13