Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, sunt de neînduplecat după ce tenismena a fost jignită în repetate rânduri de Ion Țiriac. Americanca nici nu ia în calcul deplasarea la Mutua Madrid Open, turneu patronat de Ion Țiriac în capitala Spaniei. De altfel, Serena Williams e singura tenismenă din Top 10 WTA care a decis să spună "pas" turneului de la Caja Magica.
După ce Ion Țiriac i-a recomandat americancei să se retragă, pentru că nu mai poate face față în meciurile cu jucătoarele tinere dornice de afirmare, soțul Serenei Williams a pornit o reală campanie de denigrare a lui Țiriac pe rețelele de socializare. Ohanian a făcut un comentariu la adresa magnatului român chiar după ce Serena Willliams a învins-o pe Simona Halep la Australian Open 2021.

Serena Williams va boicota turneul patronat de Ion Țiriac la Madrid

Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43
Acum, Serena a luat o decizie radicală, hotărâre menită să scadă nivelul de interes al turneului lui Țiriac, programat în perioada 29 aprilie – 8 mai. Întrecerea organizată de Țiriac a fost extinsă la două săptămâni, precum turneele de Grand Slam, dar chiar și așa Williams nu vrea să audă de zgura din capitala Spaniei. Toate jucătoarele din Top 40 se află pe lista turneului de la Madrid, cu excepția celei mai titrate tenismene aflată în activitate.
În acest context, Serena Williams nu a mai participat la turneul patronat de Ion Țiriac din 2015 încoace, fiind hotărâtă, iată, să continue boicotul. Serena Williams a cucerit titlul la Madrid în proba de simplu în 2012 și 2013, iar la dublu în 2010 alături de sora ei mai mare, Venus Williams. Chiar dacă inițial nu a avut comentarii răutăcioase la adresa americancei, Ion Țiriac a afirmat că femeile din tenis nu merită la fel de mulți bani precum bărbații tenismeni, pentru că nu atrag publicul la fel de bine. În acel moment, Serena Williams, care este o personalitate extrem de implicată în apărarea drepturilor femeilor, a luat decizia de a nu mai merge la turneul lui Țiriac.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02