Indiferent cine ar fi câștigat a 2-a semifinală feminină de la Australian Open, urma să avem parte de o premieră. Jennifer Brady și Karolina Muchova nu mai ajunseseră niciodată într-o finală de Grand Slam și cele 2 jucătoare au luptat până la ultima picătură de energie pentru victorie.
Câștig de cauză a avut Brady, care s-a impus în 3 seturi foarte disputate, scor 6-4/3-6/6-4.
La finalul partidei, americanca a fost extenuată și copleșită de emoții: "Nu-mi mai simt picioarele. Picioarele îmi trmură și inima îmi zboară. Sunt extrem de încâmtată să fiu în finală la Australian Open."
Tenis
Daniil Medvedev, start lansat la Astana! Rusul l-a învins lejer pe Albert Ramos! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE
În finală, Jennifer Brady va da peste Naomi Osaka, cea care a eliminat-o pe Serena Williams în prima semifinală. Brady va avea ocazia să își ia revanșa, după ce anul trecut nipona a învins-o în semifinalele de la US Open.
"Va fi un meci foarte greu, evident, pentru că ea a câștigat câteva Grand Slam-uri deja. Am avut un meci dur la US Open în semifinale și chiar ea a spus că a fost unul dintre cele mai grele meciuri ale sale și a fost regretabil pentru mine că am pierdut. Cred că va fi un meci foarte bun.", a declarat Brady.

#Favoriții Australian Open 2021 | Rezumatul semifinalei dintre Naomi Osaka și Serena Williams

Moment inedit la prima minge de meci pentru Brady

Tensiunea a atins cote înalte în ultimul game al meciului, iar jucătoarea din Statele Unite a avut nevoie de 5 mingi de meci pentru a se impune. La prima dintre ele (40-30) a avut loc un episod mai rar întâlnit.
Brady a trimis o minge adâncă, iar Muchova a returnat în fileu, moment în care Brady s-a trântit în genunchi crezând că a câștigat. Nu a fost însă așa, deoarece decizia sistemului Hawk-Eye a fost aut, iar reluările au confirmat, astfel că meciul s-a prelungit.
https://i.eurosport.com/2021/02/18/2997310.jpg
În final, Brady a câștigat, dar acel moment putea reprezenta un punct de cotitură în partidă, întrucât Muchova a avut ulterior 3 șanse de a trimite setul decisiv în prelungiri.
Citește și: SIMONA HALEP S-A ÎNTORS DE LA AUSTRALIAN OPEN! PE CINE VEDE FAVORITĂ ÎN FINALA TURNEULUI
Finala feminină de la Australian Open va avea loc sâmbătă, 20 februrie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Astana Open
Alcaraz, după eliminarea din primul tur de la Astana: "Trebuie să învăț din astfel de meciuri"
ACUM 5 ORE
Tenis
Emma Răducanu pierde în primul tur la Ostrava! Înfrângere în două seturi în fața favoritei a cincea
ACUM 6 ORE