Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Australian Open de către Serena Williams, în două seturi (3-6, 3-6). La revenirea în țară, campioana de la Wimbledon a oferit scurte declarații pe aeroport.

Halep a vorbit despre finala Australian Open, dintre Naomi Osaka și Jennifer Brady: "Osaka cred că va câștiga datorită experienței, dar și Brady are șansa ei”.

ATP Rotterdam
Rezumate: Zverev vs Bublik
ACUM 3 ORE

”N-am apucat să citesc nimic legat de Serena, nu cred că se va retrage. A trecut supărarea după meciul cu Serena, sunt ok acum. Mă bucur că am făcut un rezultat bun, nu este un rezultat mic un sfert de finală la un Grand Slam, primul din an.

Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc la meciul cu Serena. Am avut o atitudine negativă, nici asta nu m-a ajutat atât de mult. Vreau să mă odihnesc câteva zile, apoi voi vedea. În mod normal urmează turneul de la Dubai", a afirmat Simona, conform DigiSport.

SIMONA HALEP A ANUNȚAT CĂ VA FACE O SCHIMBARE MARE DUPĂ AUSTRALIAN OPEN

Serena Williams a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în semifinala competiției, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 3, care a trecut în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2.

Românca a suferit la toate capitolele fiind dominată atât la lovituri direct câștigătoare, cât și la numărul de erori neforțate. Americanca s-a impus în forță, Halep nereușind să își facă jocul tactic pregătit împotriva adversarei sale, fiind deseori împinsă mult în spatele liniei de fund. Dincolo de joc, Halep a suferit enorm din punct de vedere mental, fiind în puține momente conectată cu adevărat la joc. Simo a lăsat ca greșelile să o marcheze și a intrat într-o zonă ce părea istorie. S-a consumat foarte mult pentru ratări și nu și-a putut pune în aplicare planul. La conferința de presă, a recunoscut că a avut o atitudine nepotrivită și a promis că va lucra în acest sens, pentru a o schimba și a recăpăta serenitatea în joc.

"Atitudinea a fost negativistă puțin pe tot parcursul turneului, dar voi lucra la asta și mă voi întoarce mai puternică, cu siguranță. Sunt puțin frustrata de atitudinea avută pe teren, cred că m-am plâns prea mult”, a spus Simona Halep într-o conferință de presă.

Tenis
Veste uriașă pentru Simona Halep! Decizia luată de WTA
ACUM 5 ORE
Tenis
Marele pariu al lui Murray: jucătorul din NextGen care va domina tenisul mondial
ACUM 8 ORE