UPDATE
Simona Halep a confirmat că a suferit o ruptură musculară.
Cele mai bune modalități de a-ți reveni după o ruptură musculară sunt protejarea, odihna, gheață și să ții piciorul la un nivel ridicat. Dacă e tratată corect, o accidentare de gradul 1, se poate vindeca până la 3 săptamâni, o accidentare de gradul 2 între 4 și 6 săptâmâni, iar o accidentare de gradul 3 se poate vindeca între 3 și 4 luni.
Tenis
Cristian Jura, vești bune în cazul Simonei Halep: "Una dintre condiții a fost îndeplinită"
ACUM 9 ORE
O accidentare mai gravă poate însemna absența Simonei de la Roland Garros. Turneul de la Paris începe pe 30 mai.

SIMONA HALEP A SUFERIT O RUPTURĂ LA GAMBA STÂNGĂ

”Din păcate, rezultatele analizelor preliminare arată că am suferit o ruptură la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a afla mai multe despre această accidentare, dar deocamdată nu știm prea multe despre perioada de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să închei așa turneul de la Roma dar voi face tot posibilul să tratez această accidentare și să revin cât de curând posibil”, a afirmat Halep.
Știrea inițială
Simona Halep a acuzat o accidentare în setul 2, la scorul de 3-3, după ce câștigase primul act fără emoții, scor 6-1.
Sportiva României nu putea să calce pe piciorul accidentat din cauza durerilor mari pe care le avea, iar adversara ei, Kerber, a făcut un gest superb, fiind și ea îngrijorată de accidentarea Simonei.

Simona, suspectă de ruptură musculară

Fostul jucător de tenis, Jim Courier a aflat de la Darren Cahill ce a pățit Simona Halep, care ar putea avea o ruptură musculară.
După meci, Halep nu a putut să plece pe propriile picioare astfel că a fost nevoie de intervenția unui vehicul medical, care a transportat-o pe Halep de la arenă. Sportiva noastră părea într-o stare mai bună pe drumu, gesticulând și vorbind cu persoanele aflate la bord.
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM 15 ORE
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM 15 ORE