A doua jucătoare a lumii la ora actuală, Karolina Pliskova, a anunțat joi că nu va mai lucra și anul viitor cu antrenoarea ei, Conchita Martinez. Iberica, ea însăși fost număr 2 WTA și campioană la Wimbledon, s-a alăturat în echipa cehoaicei cu un an în urmă.
Karolina Pliskova, în vârstă de 27 de ani, a pierdut săptămâna trecută semifinala la Turneul Campioanelor în fața principalei favorite, Ashleigh Barty. Cehoaica a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj în care vorbește despre decizia de a încheia colaborarea cu Martinez.

Karolina Pliskova a încheiat parteneriatul cu Martinez

Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
"Am decis că nu voi mai lucra alături de Conchita, a fost o decizie grea, mai ales pentru că sezonul nostru a fost grozav. Îți mulțumesc pentru toate cele petrecute anul acesta, își doresc tot binele din lume", a transmis Pliskova pe contul personal de Instagram.
Jucătoarea din Cehia a câștigat marele trofeu anul acesta la Brisbane, Eastbourne, Zhengzhou și Roma. Înainte de a lucra cu Martinez, Pliskova a disputant finala din 2016 de la US Open și a fost lider mondial în 2017. Iberica a mai lucrat înainte cu Garbine Muguruza, un alt fost lider mondial, pe care a ajutat-o pe timpul Wimbledon 2017, atunci când Muguruza a câștigat marele trofeu la All England Club.
Tenis
Final de an în tenisul feminin. Bornele unui 2021 cum nu a mai fost altul în circuitul WTA
19/11/2021 LA 08:39
Tenis
Badosa şi Sakkari au defilat la Turneul Campioanelor. Sabalenka şi Swiatek, în corzi. Rezultatele
12/11/2021 LA 07:01