Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casper Ruud, al treilea jucător calificat la Turneul Campionilor! Norvegianul e în sferturi la Seul

Irina Aldea

Publicat 29/09/2022 la 17:47 GMT+3

Casper Ruud, al doilea jucător al lumii, a obținut joi biletul spre Turneul Campionilor, el fiind al treilea tenismen calificat, după Nadal și Alcaraz.

Casper Ruud e în sferturi la Seul! Norvegianul l-a învins pe Jarry în 3 seturi

Norvegianul Casper Ruud (2 ATP, favorit nr. 1) şi britanicul Cameron Norrie (8 ATP, favorit nr. 2) s-au calificat joi în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Seul, dotat cu premii totale de 1.117.930 de dolari. Astfel Casper Ruud a primit confirmarea privind calificarea la Turneul Campionilor, programat în perioada 13-20 noiembrie.
Ruud a trecut în, optimi, în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-3, de Nicolas Jarry (Chile, 111 ATP), după un meci de aproape două ore, în timp ce Norrie a trecut lejer, în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, de japonezul Kaichi Uchida (163 ATP). În continuare, Casper Ruud se va duela la Seul cu japonezul Yoshihito Nishioka.
CITEȘTE ȘI:

Casper Ruud, al treilea jucător calificat la Turneul Campionilor

"Tocmai ce am primit vestea că m-am calificat la Nitto ATP Finals din Torino din nou în acest an şi abia aştept să revin în Italia. Anul trecut m-am simţit minunat, este o ţară minunată pentru tenis", a transmis Casper Ruud, potrivit nittoatpfinals.com. Până acum, s-au mai calificat la Turneul Campionilor spaniolii Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz.
Anul trecut, Ruud a ajuns până în semifinalele Turneului Campionilor. Anul trecut s-a impus la Turneul Campionilor Alexander Zverev, pentru a doua oară în carieră. Pe locurile 4, 5, 6, 7 și 8 se regăsesc în ordine Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Felix Auger-Aliassime și Alexander Zverev. Hurkacz și Fritz ocupă locurile 9 și 10, însă Novak Djokovic are un loc asigurat la Turneul Campionilor dacă termină anul în Top 20 ATP, asta pentru că a câștigat titlul major de la Wimbledon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo