Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu se oprește în optimi la Lausanne, după înfrângerea în fața Anastasiei Potapova

Alex Masgras

Actualizat 13/07/2022 la 15:19 GMT+3

Irina Begu a fost eliminată în optimile turneului WTA 250 de la Lausanne. Românca de pe locul 49 mondial a pierdut în fața rusoaicei Anastasia Potapova în două seturi, 4-6, 2-6, după o oră și 40 de minute de joc.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Parcursul Irinei Begu (49 WTA) în cadrul turneului WTA 250 de la Lausanne s-a încheiat în optimile de finală, acolo unde românca a fost învinsă de Anastasia Potapova (79 WTA). Rusoaica s-a impus cu 6-4, 6-2, după o oră și 40 de minute de joc.
După ce în primul tur a făcut o partidă foarte bună contra Tamarei Korpatsch, câștigată cu 6-4, 6-2, Begu a avut parte de un debut bun și contra Anastasiei Potapova. Românca a făcut devreme break-ul și a condus cu 3-1 și 4-2, dar serviciul și erorile neforțate au trădat-o pe finalul primului set, câștigat de rusoaică cu 6-4.
Citește și:

Irina Begu, eliminată în optimile de finală de la Lausanne

Potapova a continuat jocul foarte bun și în setul secund, reușind două break-uri. Rusoaica a dus rapid scorul la 4-0, după ce a câștigat opt ghemuri la rând. În setul secund, Begu a avut șase mingi de break, fără să se impună însă pe serviciul adversarei.
În cele din urmă, Potapova a încheiat setul secund la 6-2 și a obținut calificarea în sferturile de finală de la Laussane, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Jule Niemeier (109 WTA) și Eva Lys (217 WTA).
Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre Potapova și Begu. Pentru parcursul său de la Lausanne, Irina Begu va primi 30 de puncte în clasamentul WTA și un cec de 3800 de dolari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo