Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoții înainte de US Open! Ana Bogdan a abandonat în sferturi la Lausanne, după ce a acuzat noi probleme medicale

Maria Olteanu

Actualizat 28/07/2023 la 20:05 GMT+3

Ana Bogdan (30 de ani, locul 39 WTA) s-a oprit în faza sferturilor de finală în turneul WTA de la Lausanne, după ce a abandonat în setul al doilea al confruntării cu Clara Burel (locul 84 WTA), la scorul 1-0 la seturi pentru adversară, acuzând probleme medicale.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Cu un parcurs perfect până în faza sferturilor de finală în cadrul turneului WTA de la Lausanne, Ana Bogdan s-a oprit în această fază, vineri seara, după ce s-a retras în timpul celui de-al doilea set al confruntării cu Clara Burel (locul 84 WTA).
În primul tur, Ana a trecut de elvețianca Simona Waltert, jucătoare clasată pe locul 132 în ierarhia mondială, pe care a învins-o cu scorul 2-6, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat aproape două ore și jumătate, întins de-a lungul a două zile.
În optimile de finală, jucătoarea noastră a continuat competiția în fața tenismenei Dalila Jakupovic (locul 287 WTA). Joi după-amiaza, Ana a câștigat în 3 seturi partida de la Lausanne, scor 6-0, 5-7, 6-3, după aproape două ore și 30 de minute de joc.
Ajunsă în sferturi, Ana nu a mai putut continua meciul, și, condusă cu 1-0 la seturi, s-a retras la începutul celui de-al doilea set, acuzând probleme medicale, așa cum se mai întâmplase și la Wimbledon.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan a abandonat în sferturi la Lausanne

Ana Bogdan a jucat vineri după amiaza în faza sferturilor de finală în cadrul turneului WTA de la Lausanne. Începutul de meci a fost echilibrat și s-a mers cap la cap până la 2 egal.
La 4-3 în favoarea lui Clara Burel, Ana a acuzat probleme medicale, fiind nevoie de intervenția echipei medicale. După câteva zeci de secunde în care jucătoarea a vorbit cu doctorii, chiar pe teren, a decis să solicite time-out medical și să plece la vestiare.
Momentele cu Ana Bogdan în suferință, la marginea terenului, au semănat cu cele de la Wimbledon, când, la fel, i s-a făcut rău în timpul partidei.
S-a întors de la vestiare și a pierdut următoarele două game-uri și implicit setul, adjudecat de Burel cu 6-3.
După 1-0 la game-uri pentru adversară în setul 2, la 40-15, jucătoarea noastră a anunțat că nu mai poate continua jocul și s-a retras din turneu, adversara calificându-se în penultimul act al competiției.
Turneul de Grand Slam de la US Open este programat în perioada 28 august - 10 septembrie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo