Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frances Tiafoe a "încins spiritele" după victoria în fața lui Roger Federer: "Nu am de ce să-mi cer scuze, poate el"

Irina Aldea

Publicat 26/09/2022 la 14:11 GMT+3

Frances Tiafoe a făcut echipă cu Jack Sock pentru a pune capăt carierei lui Roger Federer. Cei doi americani i-au învins pe Federer și Nadal într-un meci istoric de dublu.

Tiafoe, huiduit de toată lumea în tribunele O2 Arena! Ce i-a putut face americanul lui Federer

Roger Federer a disputat vineri noapte ultimul meci al carierei, o partidă de dublu alături de marele său rival, dar și bun prieten, Rafael Nadal. Cei doi legendari tenismeni au fost învinși de echipa formată din Jack Sock și Frances Tiafoe cu scorul de 6-4, (2) 6-7, 9-11, la capătul unui meci dramatic care s-a încheiat după două ore și 16 minute de joc.
picture

Retragerea lui Roger Federer: Nadal a plâns ca un copil! Elvețianul, aplaudat la scenă deschisă

Americanul Frances Tiafoe, semifinalist anul acesta la US Open, a fost întrebat după încheierea evenimentului de la Londra dacă și-a cerut scuze față de Roger Federer pentru că l-a învins în ultimul meci al carierei, însă americanul a oferit un răspuns vehement care a "încins spiritele" pe rețelele de socializare.
CITEȘTE ȘI:

Frances Tiafoe glumește și spune că nu are de ce să-și ceară scuze de la Federer

Victoria de la dublu a fost fără doar și poate un mare plus motivațional pentru echipa Restului Lumii. Frances Tiafoe, după ce a pierdut sâmbătă în fața lui Novak Djokovic, a câștigat meciul decisiv de duminică în fața lui Stefanos Tsitsipas, aducând victoria în premieră pentru echipa condusă de pe bancă de John McEnroe.
Tiafoe a fost întrebat într-o conferință de presă dacă se simte prost pentru că a spart petrecerea de retragere a legendarului Roger Federer: "Categoric nu. Nu am de gând să îmi cer scuze față de el. El sigur are motive să-și ceară scuze după ce în ultimii 24 de ani a bătut pe toată lumea din circuit", a spus Tiafoe glumind.
"Nu, nu-mi voi cere scuze, dar îi voi spune mulțumesc pentru că m-a avut în acest eveniment extraordinar, pentru ceea ce a făcut el pentru joc, de asemenea, îi mulțumesc pentru ceea ce a făcut pentru joc. Este o legendă. Mă bucur să-l cunosc, mă bucur să-l numesc prieten, mă bucur să-l numesc coleg și îi urez succes în noua etapă din viața lui. Dar nu îmi voi cere scuze", a mai spus americanul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo