Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, mesaj emoţionant după retragerea lui Roger Federer

Ion Alexandru

Publicat 25/09/2022 la 10:02 GMT+3

Roger Federer a spus adio tenisului după o seară plină de emoţii. Elveţianul a plâns alături de rivalul de o viaţă, Rafael Nadal, la Londra după ultimul meci al carierei, la Laver Cup.

Rămas bun, Roger Federer! Povestea unei seri magice

Roger Federer şi-a încheiat cariera de jucător profesionist vineri seara, după un eveniment cel puţin la fel de emoţionat ca tenisul cu care a încântat fanii în ultimii 24 de ani. Federer a jucat la dublu alături de marele său rival, Rafa Nadal, iar scorul a fost doar pentru statistică. la Laver Cup, Federer, Nadal şi Djokovic fac echipă pentru a reprezenta Europa în competiția transmisă în direct de Eurosport și Eurosport Player.
La finalul partidei, Federer și Nadal nu și-au putut stăpâni lacrimile. Organizatorii de la Londra au pregătit un moment fantastic, iar lacrimile au fost acompaniate de aplauze.
Multe dintre vedetele tenisului au reacționat emoționant după acest ultim meci jucate de marele Federer. Printre acestea este și Sorana Cîrstea.
picture

Roger Federer, discurs printre lacrimi după ultimul meci al carierei: "Nu am vrut să mă simt singur"

Sorana Cîrstea, în lacrimi după retragerea lui Roger Federer

Roger Federer a fost un idol pentru jucătorii acestei generații. Eleganța și naturalețea elvețianului au fost foarte apreciate atât de spectatori, dar și de jucători.
Nu-mi aduc aminte ultima dată când am plâns atât de tare. Tenisul nu va mai fi la fel fără tine, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.
Citește și:

Planul lui Federer după retragere

Dacă Borg sau Sampras, doi dintre marii campioni ai deceniilor trecute, au ținut să stea "low profile" o bună perioadă, după retragerea din tenis, Federer va fi prezent în continuare în lumea tenisului. Încă dinainte de disputa care a consfințit retragerea sa, elvețianul a anunțat că i-ar plăcea să comenteze partide, dezvăluind totodată că se va implica activ în antrenarea copiilor din Elveția.
picture

Imagini greu de privit! Federer și Nadal au plâns cot la cot după ultimul meci al lui Roger

La conferința de presă de după ultimul meci al carierei, Federer a anunțat că are în vedere un proiect special, care ar trebui să se materializeze în următoarea jumătate de an. Văzând cât de mulți fani au fost prezenți la Londra, elvețianul se gândește serios să organizeze un turneu demonstrativ, probabil în primăvară, banii strânși urmând a fi probabil donați pentru cauze nobile.
"Mi-ar plăcea să organizez un turneu demonstrativ, cu jucători pe care îi aleg eu, în următoarele 6 luni. Tenisul mi-a dat totul și nu vreau să plec de lângă el", a spus Federer, după retragere.

Federer, adevăratul meastru al tenisului spectacol

De-a lungul timpului, Roger Federer ne-a încântat cu eleganţa sa şi cu punctele geniale, fiind fără discuţie cel mai înzestrat jucător din istorie.
Elvețianul a reuşit în cei aproape 24 de ani de carieră sute de puncte incredibile, dar ATP a selectat un schimb de acum 20 de ani, dintr-un duel cu Roddick, drept cel mai frumos punct al carierei elveţianului.
Evident, sunt atât de multe puncte fabuloase reuşite de Federer în cariera sa unică încât e greu să desemnezi una drept "cea mai frumoasă". Mai jos, Eurosport a făcut un top 10 al celor mai spectaculoase puncte reuşite de magicianul elveţian, în Grand Slamuri.
picture

Roger Federer și-a anunțat retragerea. TOP 10 puncte reușite la Wimbledon, turneul favorit

Laver Cup continuă și astăzi pe Eurosport și Eurosport Player. Partidele încep la ora 14.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo