Discovery Sports a ajuns la un acord care se întinde pe durata a 10 ani pentru a transmite Laver Cup exclusiv pentru spectatorii din toată Europa din 2021 până în 2030, prelungind astfel oferta sa cuprinzătoare de tenis la nivel mondial.
Acoperirea evenimentului Laver Cup va fi extinsă la cea mai largă audiență din Europa prin portofoliul de canale și platforme digitale Discovery, inclusiv prin Eurosport și Discover + - serviciul de streaming pentru cel mai de calitate divertisment din viața reală.
Tel Aviv Watergen Open
"Balkan Derby": Novak Djokovic – Marin Cilic, marea finală de la Tel Aviv, în direct pe Eurosport
ACUM 39 MINUTE
Turneul, lansat în 2017 de TEAM8 - compania de sport și divertisment în cadrul căreia Roger Federer este cofondator, și denumită după Rod Laver, câștigător a 11 titluri majorepune față în față șase dintre cei mai buni jucători de tenis masculin din Europa cu șase dintre cei mai buni tenismeni din restul lumii. Turneul unic de trei zile a captat imaginația fanilor tenisului din întreaga lume și a devenit un eveniment extrem de așteptat în calendarul sportiv important de când a fost introdus în 2017.

Laver Cup se vede pentru încă 10 ani la Eurosport în toată Europa

Laver Cup devine parte a portofoliului extins al drepturilor de tenis al Discovery Sports. Această informație vine la doar câteva zile de la acordul pe 10 ani dintre Discovery Sports și Tennis Australia pentru drepturile asupra Australian Open, până cel puțin în 2031, prelungind această colaborare din 1995, atunci când primul turneu major s-a văzut în premieră la Eurosport.
Andrew Georgiou,Preşedinte al divizei Sport, Discovery, a declarat: "Suntem încântați de acordul nostru recent semnat de a transmite Australian Open încă 10 ani, iar acum acordul pe durata a zece ani pentru a aduce Laver Cup telespectatorilor din toată Europa.
Discovery are o experiență dovedită în promovarea tenisului prin cele mai bune căi posibile, expertiză sportivă și tehnologie de talie mondială pentru a produce și distribui acoperire și conținut în jurul celor mai mari turnee către publicul larg. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm ca partener de încredere al Laver Cup pentru a continua să creștem acoperirea turneului pentru ca toți să se bucure".
Tel Aviv Watergen Open
Rezumatul partidei Djokovic - Safiullin! Sârbul s-a impus în două seturi și e în finală la Tel Aviv
ACUM 11 ORE
Sofia Open
Sinner aproape de o accidentare groaznică! Italianul s-a retras din meciul cu Rune, de la Sofia
ACUM 11 ORE