Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medevedev, încântat să participe la Laver Cup! Ce a declarat proaspătul campion de la US Open

Nicu Savin

Publicat 23/09/2021 la 15:02 GMT+3

Daniil Medevedev va face parte din Echipa Europei la Laver Cup, competiție care se va desfășura în acest week-end și care va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Rusul s-a declarat foarte încântat că a fost selectat să participe la această întrecere și a făcut câteva noi referiri la succesul incredibil obținut la US Open în urmă cu 2 săptămâni.

US Open: Medvedev interview by Mischa Zverev after beating Auger Aliassime

Credit imagine: Eurosport

Daniil Medvedev traversează o perioadă de excepție, forma sa bună din acest an culminând cu victoria superbă de la US Open, când l-a învins în finală pe liderul mondial, Novak Djokovic.
După ce a sărbătorit aproape 2 săptămâni primul său trofeu de Grand Slam, rusul va reveni pe teren la Laver Cup, o competiție aflată la a 4-a ediție, care pune față în față două echipe formate din câte 6 jucători (Echipa Europei vs Echipa Restului Lumii), care se vor întrece timp de 3 zile în meciuri de simplu și de dublu.
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team World"

Vorbind despre participarea în premieră la această competiție revoluționară, Daniil Medvedev s-a arătat încântat că a fost ales și a menționat că a așteptat cu nerăbdare acest moment: "Este un pic diferit decât să joci pentru țara ta, dar aici nu jucăm pentru țară, ci pentru întregul continent. Sunt foarte încântat, pentru că este prima dată când joc la Laver Cup. Mi-am dorit foarte mult să vină săptămâna asta."
Medvedev a făcut câteva noi referiri la triumful său de la US Open, despre care a spus că speră să fie primul dintr-o lungă serie de succese la cel mai înalt nivel.
"Este doar un obiectiv pe care l-am realizat, pe care nu prea mulți jucători reușesc să-l atingă. Și asta e minunat, pentru că visam la asta încă de când eram tânăr. Am visat la asta și mai mult după primele două finale. Știu că nimeni nu-mi poate lua acest titlu. Acesta este cel mai bun sentiment.
Acum vreau să joc mai bine. Vreau să obțin mai multe titluri, fie că sunt Grand Slam-uri, Masters-uri sau trofee ale unor competiții precum Laver Cup. Așa abordez situația în continuare", a spus Medvedev, citat de tennishead.com.

Laver Cup 2021 | Echipa Europei, mare favorită

Cea de-a patra ediție a Laver Cup va debuta vineri, pe 24 septembrie, la Boston, în Massachusetts. Evenimentul este găzduit în Statele Unite ale Americii pentru a doua oară de la înființarea competiției în 2017.
Din echipa Europei fac parte Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Matteo Berrettini și Casper Ruud. Pentru Resul Lumii vor evolua Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Reilly Opelka, John Isner și Nick Kyrgios. Pe hârtie, Team Europe este clar favorită, toți cei șase membri ai echipei clasându-se în prezent în Top 10 ATP. În plus, cel mai bine clasat jucător al echipei reprezentând Restul Lumii este mai slab clasat decât cel mai slab clasat jucător al echipei Europei.
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team Europe"

În Team Europe regăsim un titlu de Grand Slam, trei titluri la Turneul Campionilor și 10 trofee Masters 1000. De partea cealaltă, în cadrul Team World, doar John Isner are un titlu Masters 1000. Echipa Europei a câștigat toate cele trei ediții ale evenimentului de până acum, dar două dintre ele au fost decise la limită. Team World va căuta să pună capăt acestei serii impresionante și să obțină prima victorie în cadrul Laver Cup, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Laver Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo