Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Auger-Aliassime, după ce l-a învins pe Djokovic! Echipa lumii e la trei puncte de titlu

Alex Masgras

Actualizat 25/09/2022 la 18:31 GMT+3

Felix Auger-Aliassime l-a învins pe Novak Djokovic la Laver Cup și a obținut trei puncte extrem de importante pentru echipa lumii, care conduce în acest moment Europa cu 10-8. Victoria de astăzi a reprezentat prima victorie pentru jucătorul canadian în fața fostului număr 1 mondial.

Felix Auger-Aliassime of Team World celebrates a point during the singles match between Felix Auger-Aliassime of Team World and Novak Djokovic of Team Europe during Day Three of the Laver Cup at The O2 Arena on September 25, 2022 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Felix Auger-Aliassime l-a învins pe Novak Djokovic în meciul al doilea al zilei de duminică de la Laver Cup, scor 6-3, 7-6(3), după o oră și 35 de minute de joc. Victoria canadianului a adus trei puncte extrem de importante pentru echipa lumii, care conduce în acest moment cu 10-8, fiind la o singură victorie titlu.
Auger-Aliassime, cel care l-a mai întâlnit de două ori pe Novak Djokovic în acest an, după confruntările de la Roma și Hurlingham, a obținut prima sa victorie în fața campionului sârb:
"A fost una dintre cele mai bune prestații ale carierei mele, o victorie împotriva lui Nole. Am fost aproape în ultimele dăți, așa că se simte bine să obțin o victorie ca aceasta. Mai ales în fața voastră, dar și a echipei lumii.
A fost o victorie importantă în primul meci (n.r. meciul de dublu). După m-am simțit foarte bine, relaxat. Am intrat pe teren cu un ritm bun de serviciu și la retur. Victoria din acel meci mi-a dat multă încredere pentru meciul de simplu. ", a spus Felix Auger-Aliassime la finalul victoriei în fața lui Djokovic.
Citește și:

Felix Auger-Aliassime l-a învins pe Novak Djokovic, iar echipa lumii conduce Europa cu 10-8

Întrebat de Tim Henman dacă partida dintre Tsitsipas și Tiafoe va fi partida decisivă a ediției din acest an de la Laver Cup, canadianul a răspuns:
"Este o zi mare împotriva unor adversari importanți. Am încredere în echipa mea și sper ca Frances să aducă încă trei puncte echipa noastră", a mai spus Auger-Aliassime, care le-a mulțumit spectatorilor prezenți în arena de la Londra pentru susținere.
După victoria lui Felix Auger-Aliassime în fața lui Novak Djokovic, echipa lumii conduce cu 10-8, iar o victorie a lui Frances Tiafoe în fața lui Stefanos Tsitsipas ar aduce în premieră trofeul pentru echipa condusă de căpitanul John McEnroe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo