Răducanu, al cărei tată este român, l-a descris pe Hamilton, care are şapte titluri de campion în Formula, ca fiind un ''model'' pentru ea, dar şi un ''tip de treabă'', după ce a învins-o pe românca Gabriela Ruse cu 6-3, 7-6 (7/3), într-un meci demonstrativ care a avut loc duminică la Royal Albert Hall din Londra în cadrul turneului ATP Champions.
Emma Răducanu a concurat la karting şi motocros pe când era copil şi este un mare fan al Formulei 1.
''(Hamilton) mi-a spus: 'Ai răbdare, trebuie să laşi valul să te ducă. Totul este foarte bine, nu-ţi face griji'. A fost o încurajare binevenită. A fost un model pentru mine, ajutându-mă să trec peste etapele care au urmat'', a declarat Răducanu în presa britanică.
Australian Open
Simona Halep, prima reacție după ce a făcut instrucție cu Kovinic: "Simt că am jucat grozav!"
ACUM 2 MINUTE
CITEŞTE ŞI:
EMMA RĂDUCANU S-A EXCLUS DE PE LISTĂ! CINE VREA SĂ CÂȘTIGE PREMIUL PENTRU PERSONALITATEA SPORTIVĂ A ANULUI 2021

Emma Răducanu rămâne modestă

Răducanu (19 ani împliniţi pe 13 noiembrie) a ţinut să îndepărteze zvonurile că l-ar învinge pe Hamilton în duelul pentru titlul de Personalitatea sportivă a anului, decernat de BBC luna viitoare: ''Nu, cu siguranţă, nu. Îi fac galerie lui Lewis în această cursă''.
''Nici nu mă gândesc la asta. Pentru mine este ceva foarte departe, dincolo de tărâmul posibilităţilor'', a subliniat Emma Răducanu.
Tânăra se pregăteşte pentru sezonul 2022 cu sesiuni intense de antrenamente de cinci ore în fiecare zi: ''Aşteptările mele de la mine sunt să progresez continuu, vreau să mă uit în urmă la finalul anului şi să văd că am avut de câştigat la diferite capitole. Ştiu că e nevoie de multă răbdare pentru a ajunge acolo unde vreau să fiu''.
Meciul dintre Răducanu şi Ruse a fost primul pentru Emma pe pământ britanic după victoria de senzaţie de la Flushing Meadows, turneu pe care l-a abordat de pe locul 150 mondial şi pe care l-a terminat cu victorii pe linie, fără a pierde vreun set, venind din calificări şi devenind prima jucătoare din Marea Britanie care câştigă un titlu de Mare Şlem în ultimii 44 de ani.
Sursa: Agerpres
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, punct fabulos la Australian Open! Kovinic s-a lăsat păgubașă și a început să aplaude
ACUM 23 MINUTE
Tenis
Simona Halep, criză de nervi în meciul cu Danka Kovinic la Australian Open: "Serviciul ăsta e praf!"
ACUM O ORĂ