Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Campioană la WTA la San Jose în 2018, Miki a abordat mai multe teme de discuție în videoconferința #DORdeSPORT în care a vorbit și despre situația carantinei din România, carantină care urmează a se ridica, în mod treptat, începând cu data de 15 mai, atunci când restricțiile se vor relaxa, potrivit ultimelor anunțuri ale autorităților. Mihaela Buzărnescu nu privește cu foarte multă încredere măsura de relaxare și spune că această hotărâre a fost luată strict din cauza problemelor foarte mari economice din întreaga lume.
Nu știu cum va fi după 15 mai cu relaxarea asta... Sincer, mie îmi e teamă de această relaxare. Dimpotrivă, eu nu o văd ca pe un lucru foarte pozitiv fiindcă e probabil să fim și mai mulți infectați după această perioadă dacă vom ieși pe stradă și se va relua activitatea. Lumea va ieși mult mai mult în magazine și cine știe pe unde vor mai merge... Eu sincer o să încerc să pe cât de mult posibil să fac același lucru pe care l-am făcut și până acum. În niciun caz nu voi ieși la restaurant, prin parcuri sau prin mall-uri. Adică să așteptăm să vedem... în fiecare zi apar cazuri noi și probabil nu se va mai spune nimic despre asta. Îmi este teamă. Cred că totul este din cauza problemei economice din Europa și din lume. Din cauza asta se va da drumul la această relaxare. Eu doresc să mă mai protejez o perioadă.
Roland-Garros women
Mihaela Buzărnescu părăsește Roland Garros în turul 2. Înfrângere în 3 seturi cu Serena Williams
02/06/2021 LA 18:13

#DORdeSPORT Interviu cu Mihaela Buzărnescu

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros women
Mihaela Buzărnescu e în turul 2 la Roland Garros 2021! E a treia româncă în runda secundă la Paris
31/05/2021 LA 18:16
Tenis
Ce urmează pentru România în Fed Cup, după înfrângerea cu Italia. Cât de "scump" ne va costa eșecul
18/04/2021 LA 08:42