Amanda Anisimova, noua elevă a lui Darren Cahill, a cucerit titlul la Melbourne Summer Set 2, după ce a trecut de Aliaksandra Sasnovich cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 8 minute de joc. Acesta este al doilea titlu al carierei pentru sportiva reprezentând Statele Unite ale Americii, după Bogota 2019.
Australianul a fost vizibil încântat de determinarea noii lui eleve, care a revenit de la 0-3 în decisiv. Darren a sărbătorit succesul cu sportiva din Statele Unite ale Americii, iar apoi și-a făcut simțită prezența în tribune la finala Simonei Halep cu Veronika Kudermetova, la Melbourne Summer Set 1.
Roland Garros
Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros! Când are programat primul antrenament la Paris
ACUM 16 ORE

Darren Cahill, prezent în tribune la finala Halep – Kudermetova

Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie în 2021 pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Roland Garros
Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis, înainte de Roland Garros! Când va pune stop
ACUM 16 ORE
Roland Garros
Ilie Năstase a comentat colaborarea Halep–Mouratoglou înainte de Roland Garros: "Toate vor s-o bată"
ACUM 19 ORE