Amanda Anisimova a cucerit titlul la Melbourne Summer Set 2, după ce a trecut de Aliaksandra Sasnovich cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 8 minute de joc. Acesta este al doilea titlu al carierei pentru sportiva reprezentând Statele Unite ale Americii, după Bogota 2019.
Aflată în prezent pe 78 WTA, Amanda Anisimova va urca până pe locul 60. Anisimova a trecut la Melbourne de Van Uytvanck, Cîrstea, Begu, Kasatkina, iar acum de Sasnovich, cedând pe toată durata turneului 3 seturi. În finală, Anisimova a revenit spectaculos în decisiv de la 0-3 pentru Sasnovich.
Roland Garros
Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E haos"
ACUM 14 ORE

Amanda Anisimova, start perfect de colaborare cu Darren Cahill

Darren Cahill, prezent în boxa Amandei Anisimova, a fost vizibil încântat de determinarea noii lui eleve. Australianul a revenit la antrenamente cu noua elevă. Aflată la Melbourne pentru turneul Melbourne Summer Set 2, Amanda Anisimova a dezvăluit că l-a contactat pe Darren Cahill încă din presezon: "De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor", a spus Amanda Anisimova la Melbourne.
Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
Roland Garros
Amanda Anisimova, victorie muncită cu Naomi Osaka! Japoneza, OUT în primul tur de la Roland Garros
ACUM 17 ORE
Tenis
Ruptură neașteptată în tenis! Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Amanda Anisimova
11/03/2022 LA 17:38