Simona Halep a obținut în această dimineață calificarea în semifinalele turneului de la Melbourne Summer Set 1, după ce a trecut în trei seturi de Viktoria Golubic, scor 2-6, 7-5, 4-6.
La finalul partidei, românca de pe locul 20 WTA a vorbit despre cum s-a desfășurat duelul din sferturile de finală ale competiției australiene. Halep a dezvăluit că s-a temut în mai multe rânduri că poate pierde meciul, având probleme în a-și gestiona emoțiile.
În același timp, Simona Halep a declarat că este bucuroasă că nu a renunțat deși a fost conștientă că nu a făcut cel mai bun joc al său.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 14 ORE
"A fost foarte greu, trebuie să recunosc. N-am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt, sunt mândră de asta. Golubic a jucat incredibil, a luptat pentru fiecare minge, până la final. Mă bucur că am fost puțin mai puternică pe final.
Nu, nu am jucat bine astăzi. Am luptat cu mine azi, a fost greu să-mi controlez emoțiile. Ea m-a adus într-o astfel de situație, a fost greu să gestionez momentul, dar dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți și mă bucur că nu am făcut-o", a declarat Simona Halep.
Citește și:
După victoria cu Golubic, Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1, unde o va înfrunta pe Qinwen Zheng, care a recut în două seturi de Ana Konjuh, scor 6-7 (1), 6-7 (6).
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 18 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 18 ORE