Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray, victorie de moral la Stuttgart! Britanicul a trecut de Stefanos Tsitsipas și e în semifinale

Irina Aldea

Publicat 10/06/2022 la 18:19 GMT+3

Andy Murray s-a impus în fața lui Stefanos Tsitsipas la turneul pe iarbă de la Stuttgart și s-a calificat în semifinale.

Stefanos Tsitsipas & Andy Murray

Credit imagine: Getty Images

Andy Murray, ocupant al locului 68 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului pe iarbă de la Stuttgart, după ce l-a învins pe al 5-lea jucător al lumii, Stefanos Tsitsipas, cu scorul de 7-6 (4), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc.
Andy Murray a obținut azi cea de-a 52-a victorie a carierei în fața unui jucător din Top 5 ATP, prima din 2016, când îl învinsese pe Novak Djokovic (2 ATP) la Turneul Campionilor. În acest moment, Murray ocupă locul 53 ATP în clasamentul LIVE și e pe locul 37 în cursa pentru ATP Finals.
CITEȘTE ȘI:

Andy Murray, victorie de moral cu Stefanos Tsitsipas, înainte de Wimbledon

Pentru un loc în marea finală de la Stuttgart, turneu care face parte din categoria 250 ATP, Andy Murray va avea de trecut un nou test important. El se va duela cu învingătorul meciului dintre Marton Fucsovics și Nick Kyrgios. În cealaltă semifinală se vor întâlni Oscar Otte și Matteo Berrettini.
Aceasta a fost a doua întâlnire directă dintre Andy Murray și Stefanos Tsitsipas. Cei doi se întâlniseră anterior în primul tur la US Open 2021, acolo un grecul s-a impus cu dificultate în 5 seturi cu scorul de 2-6, 7-6(7), 3-6, 6-3, 6-4. Murray joacă un tenis excelent înainte de Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat de două ori până acum, în 2013 și 2016.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo