Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas, prima victorie pe iarbă în ultimii 3 ani! Îl va întâlni pe Andy Murray la Stuttgart, sferturi

Alex Masgras

Actualizat 09/06/2022 la 21:50 GMT+3

Andy Murray și Stefanos Tsitsipas se vor întâlni în sferturile turneului ATP 250 de la Stuttgart. Fostul număr 1 mondial a trecut în optimi de Alexander Bublik, în timp ce grecul l-a învins în turul precedent pe Dominic Stricker.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Imago

Sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Stuttgart ne propun un duel extrem de interesant. Fostul număr 1 mondial, Andy Murray, îl va întâlni vineri pe finalistul din 2021 de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas.
Grecul a avut parte de un sezon bun de zgură, cu un titlu obținut la Monte Carlo, dar și faze finale la Madrid și Roma. Din nefericire pentru acesta, parcursul de la Roland Garros a fost întrerupt prematur de danezul Holger Rune, în optimile de finală, dar este pregătit să își ia revanșa pe iarbă, chiar dacă nu este suprafața sa preferată.
În turul precedent de la Stuttgart, Stefanos Tsitsipas l-a învins pe numărul 200 mondial, Dominic Stricker, scor 6-3, 6-4, în ceea ce a fost a 35-a victorie a grecului în acest sezon. De asemenea, aceasta a fost și prima victorie a lui Tsitsipas pe iarbă din 2019, el pierzând anul trecut în primul tur de la Wimbledon contra lui Francis Tiafoe. În 2020, sezonul de iarbă nu a avut loc din cauza pandemiei de Covid-19.
Citește și:

Andy Murray, victorie în optimile de la Stuttgart cu Bublik

Andy Murray, care are deja 6 partide pe iarbă în acest sezon, l-a întâlnit în optimile de finală pe Alexander Bublik. Fostul număr 1 mondial s-a impus în partida de astăzi cu 6-3, 7-6(4).
Murray nu a avut parte de o primăvară aglomerată, el jucând în ultimele luni doar la Indian Wells, Miami și Madrid. Înainte de turneul de la Stuttgart, Murray a jucat și în turneul Challenger de la Surbiton din Marea Britanie, acolo unde a ajuns până în semifinale, fiind învins de Denis Kudla în trei seturi, după 2 ore și jumătate de joc.
Andy Murray și Stefanos Tsitsipas se vor întâlni pentru a doua oară, după ce au mai jucat și în primul tur de la US Open 2021, atunci când grecul s-a impus într-o partidă de cinci seturi, de 4 ore și 44 de minute, în care a revenit de la 1-2 la seturi.
picture

US Open 2021. Rezumatul unui meci de poveste, Stefano Tsitsipas - Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo