Rafael Nadal a câştigat al 13-lea său titlu de la Roland Garros, după o finală în care l-a dominat total pe Novak Djokovic, scor 6-0, 6-2, 7-5.
Fără set pierdut până în finală, Nadal a câştigat pentru a 4-a oară un turneu de Mare Şlem fără a pierde vreo manşă. "Matadorul" a ajuns la 20 de Grand Slamuri în carieră, egalându-l pe marele Federer.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM 5 ORE

Roger Federer, mesaj pentru prietenul Rafa Nadal

”Am avut mereu un mare respect pentru prietenul meu Rafa, atât ca persoană cât și ca sportiv. El a fost cel mai mare rival al meu pe parcursul anilor și cred că ne-am provocat unul pe altul să fim mai buni. Drept urmare, este o mare onoare pentru mine să îl felicit pentru cel de-al 20-lea Grand Slam câștigat.
Este cu adevărat uimitor că a câștigat Roland Garros de 13 ori (incredibil), printre cele mai mari realizări din istoria sportului. Vreau să felicit și echipa lui, pentru că nimeni nu poate face asta singur. Sper că numărul 20 este doar încă un pas în călătoria noastră. Bravo, Rafa. Meriți acest succes!”, a scris Roger Federer pe contul său de Twitter.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
ACUM 8 ORE
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
ACUM 9 ORE