Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner a "înmuiat" publicul din Miami când a vorbit despre părinții săi. Discursul italianului

Andrei Nicolae

Publicat 01/04/2024 la 11:58 GMT+3

Jannik Sinner a devenit duminică cel mai nou campion al turneului de la Miami, după ce l-a învins fără drept de apel pe Grigor Dimitov în marea finală. Italianul nu i-a avut pe părinții săi alături de el în Florida, însă nu s-a arătat deloc deranjat de acest aspect. Mai mult decât atât, jucătorul de 22 de ani a avut un discurs emoționat îndreptat către tatăl și mama sa.

Jannik Sinner dopo la vittoria al Masters 1000 di Miami, 2024

Credit imagine: Eurosport

Jannik Sinner, al treilea jucător al lumii, a cucerit duminică seară marele trofeu la cel de-al doilea turneu Masters 1000 al sezonului, Miami, după ce l-a învins pe Grigor Dimitrov cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci pe care l-a dominat de la un cap la altul și care a durat o oră și 14 minute de joc.
După ce și-a trecut în cont al treilea titlu din acest an, pe lângă cele de la Australian Open și Rotterdam, italianul a fost întrebat de un reporter dacă odată cu această creștere imensă de formă, părinții săi vor veni mai des să îl vadă concurând. Sinner a oferit un răspuns superb și a transmis că tatăl și mama sa au la rândul lor o viață personală, la fel cum are și el, menționând cele patru turnee la care părinții săi vor veni să îl vadă cel mai probabil în acest an.
În plus, noul număr 2 mondial a spus că pentru el fericirea părinților săi este mai presus decât orice vizită a lor la vreun turneu la care participă, o replică ce cu siguranță a "înmuiat" publicul american.
Citește și:

Sinner, discurs emoționat legat de părinții săi, după titlul de la Miami

"Ei vor continua să îți trăiască viața, iar eu mi-o voi trăi pe-a mea. Tatăl meu a venit la Indian Wells. Sunt cam trei, patru turnee la care ei ar putea să ajungă. La Monaco e posibil să ajungă, la Roma, la Viena și la sfârșitul anului, la Torino (n.r. la Turneul Campionilor), dacă voi juca.
Cam asta e. Ei nu vor călători mult, cel puțin pentru moment. Îi cunosc, am de asemenea și o bunică și un bunic, care au o vârstă acum și alături de care părinții mei vor să fie aproape. Trăiesc într-un loc frumos, au o viață bună acolo. Cu siguranță, mi-e dor puțin de timpul petrecut cu părinții mei, pentru că eu am plecat de acasă la 13, 14 ani. Nu am putut petrece atât de mult timp cu ei.
Sper să fac asta pe viitor, dar pentru mine este mult mai important dacă ei sunt fericiți. Știu că eu sunt fericit, iar dacă eu sunt, sunt și ei. E totul bine", a spus noul număr 2 mondial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo