Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lumea tenisului, opinie unanimă despre Jannik Sinner. Convingerea lui McEnroe: "Cel mai bun de pe planetă!"

Irina Aldea

Actualizat 01/04/2024 la 13:35 GMT+3

Carlos Alcaraz, fratele lui John McEnroe, Patrick, Hubert Hurkacz și alți câțiva jucători l-au felicitat pe Jannik Sinner pentru câștigarea turneului Miami Open 2024. Patrick McEnroe e convins că nu există alt jucător care să se apropie de valoarea lui Sinner în prezent.

Jannik Sinner, Miami Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Noul număr 2 mondial, Jannik Sinner, l-a învins pe Grigor Dimitrov cu 6-3, 6-1 în finala turneului ATP 1000 de la Miami și și-a trecut în palmares al treilea titlu al sezonului. Această victorie se adaăugă titlurilor obținute anterior la Australian Open 2024, primul său titlu de Grand Slam, și la Rotterdam Open.
În urma succesului său răsunător, Jannik Sinner a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși o fotografie cu el ținând în mână trofeul Miami Open, spunând că victoria în Florida a fost "specială": "Este momentul cel mai bun. Mulțumesc, Miami! Să câștigi aici este special. Să continuăm! #13", a scris Sinner în legenda postării sale de pe Instagram.
CITEȘTE ȘI:

Lumea tenisului, niciun dubiu în privința lui Jannik Sinner. Convingerea lui McEnroe

Reacționând la câștigarea titlului de către Sinner, numeroși tenismeni aflați în activitate sau retrași au intrat pe rețelele de socializare pentru a-l felicita pe italian. Fratele lui John McEnroe, Patrick, a lăudat performanțele lui Jannik Sinner din ultimele șase luni și l-a numit "cel mai bun jucător" de pe planetă. Mai mult decât atât, Patrick e convins că nimeni nuse apropie măcar de nivelul lui Sinner.
"În ultimele 6 luni... Jannik Sinner este cel mai bun jucător de pe planetă......și nu este pe aproape", a postat Patrick pe X (fostul Twitter). Tenismeni precum Carlos Alcaraz, Barbara Schett, compatrioții lui Sinner, Fabio Fognini și Andreas Seppi, i-au transmis, de asemenea, felicitările lor tânărului de 22 de ani prin intermediul rețelelor de socializare. Hubert Hurkacz, care a fost învins de Grigor Dimitrov în turul patru la Miami, i-a lăudat atât pe Dimitrov, cât și pe Jannik Sinner pentru performanțele lor la acest turneu.
Fostul antrenor al lui Andre Agassi și actual tehnician în echipa lui Coco Gauff, Brad Gilbert, a remarcat că forma actuală a italianului îl poziționează ca un candidat puternic pentru locul 1 mondial în viitor: "Live ATP Ranking San City! Jannik Sinner, parcurs impresionant la Miami, e deja pe locul 2, cel mai înalt din carieră, cu un avans de 1350 de puncte în cursa pentru Turneul Campionilor! Trebuie să-i placă șansele de a ajunge pe locul 1, destul de curând", a transmis Gilbert.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo