Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner l-a lăsat pe Medvedev "cu gura căscată" la Miami. Rusul nu s-a ferit să recunoască: "Nu știu cum a făcut-o!"

Irina Aldea

Publicat 31/03/2024 la 17:17 GMT+3

Daniil Medvedev nu i-a luat lui Jannik Sinner decât trei game-uri în semifinala de la Miami, iar după meci nu s-a ferit să admită că a fost de-a dreptul surprins de serviciul italianului, care l-a dat peste cap.

Sinner l-a nimicit pe Medvedev și e în finală la Miami! Rusul nu a luat decât 3 game-uri

Jannik Sinner a fost într-o formă senzațională în ultimele 13 luni, când a câștigat șase titluri - inclusiv primul de Grand Slam la Australian Open - și a ajuns pe locul 3 în clasamentul ATP, cel mai bun din carieră până acum. Italianul are 21-1 în 2024, singura sa înfrângere venind în semifinala de la Indian Wells Open împotriva lui Carlos Alcaraz.
Daniil Medvedev a pierdut de două ori în acest sezon în fața lui Sinner, atât în finala Australian Open, cât și în semifinala Miami Open. În urmă cu puțin peste un an, Medvedev îl domina pe italian la "directe", conducând cu 6-0, dar Sinner a înclinat balanța în dreptul său și a câștigat ultimele cinci meciuri directe. Prin urmare, rusul a observat evoluția lui Sinner îndeaproape.
CITEȘTE ȘI:

Sinner l-a lăsat pe Medvedev "cu gura căscată" la Miami. Mărturia rusului

Rugat să explice ce s-a întâmplat de când scorul întâlnirilor directe era 6-0 până la 6-5, rusul a identificat serviciul italianului ca fiind o armă cheie în arsenalul lui Sinner. Medvedev s-a declarat surprins de cât de bine servește acum Sinner: "Ca persoană, cred că Jannik este la fel. Nu ne cunoaștem prea bine, dar ne înțelegem bine. Nu văd nicio diferență", a spus Medvedev la Miami.
Rusul, fost lider ATP, a continuat și a vorbit despre aspectul din jocul lui Sinner care l-a lăsat "cu gura căscată" la Miami: "Ca jucător, ratează mai puțin, își alege mai înțelept loviturile. Servește de 10 ori mai bine. Ca să fiu sincer cu voi, Jannik servea întotdeauna bine, dar acum servește incredibil. Sincer, de fapt chiar mă întreb cum a reușit, pentru că serviciul nu este atât de ușor de îmbunătățit, nu știu cum a făcut-o. Serviciul nu este o lovitură la care să lucrezi atât de ușor, iar acum el se descurcă atât de bine cu arma asta, e o armă foarte importantă a lui".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo