Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ash Barty se teme de Bianca Andreescu înaintea finalei de la Miami: "E capabilă să bată pe oricine!"

Irina Aldea

Publicat 03/04/2021 la 17:32 GMT+3

WTA Miami | Bianca Andreescu va lupta în finala turneului din Statele Unite cu Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, astăzi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe eurosport.ro.

Ashleigh Barty & Bianca Andreescu

Credit imagine: Getty Images

În finala turneului feminin de tenis de la Miami le vom urmări sâmbătă seara pe australianca Ashleigh Barty, numărul mondial și pe canadianca de origine română, Bianca Andreescu (9 WTA). Portalul wtatour.com a prefațat meciul cu declarații și o analiză a celor două finaliste. Important de precizat este că este pentru prima dată când Barty, în vârstă de 24 de ani, și Andreescu, în vârstă de 20 de ani, se confruntă într-un turneu WTA.
Ambele jucătoare sunt considerate a fi foarte talentate și pregătite tactic. Singurul aspect care ar putea face cu adevărat diferența în meciul din această seară este forma fizică. Cât de mult vor putea rezista cele două, mai ales Bianca Andreescu. Sportiva din Canada vine după o pauză destul de lungă, dar asta nu a împiedicat-o să ajungă până în ultimul act la Miami.

Ashleigh Barty – Bianca Andreescu, LIVE TEXT pe eurosport.ro de la ora 20. Australianca se teme de sportiva de origine română

Ashleigh Barty se află înaintea finalei la capătul unei serii de 11 victorii la Miami fiind prima dată în carieră când are oportunitatea de a-și apăra un titlu obținut anterior. Sportiva din Australia revine impresionant la forma unui număr 1 mondial, jucând deja a doua finală, în doar patru turnee în care a participat în 2021, după ce a revenit, la capătul unui an de pauză forțată de o accidentare.
Ash Barty a mărturisit că meciul cu Bianca Andreescu va fi foarte dificil de câștigat: "Bianca a demonstrat în turneele mari că are abilitatea de a învinge și cele mai puternice adversare și știu că are un mod extrem de fizic de a se deplasa pe teren, nu lasă nimic să treacă de ea și poate bate pe oricine", a spus Barty pentru wtatour.com. "Are brațe foarte puternice și are opțiuni de lovire din ambele părți", a mai completat australianca.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo