Bianca Andreescu, a noua jucătoare a lumii, se va lupta cu liderul din WTA, Ashleigh Barty, pentru titlul de la Miami, după ce sportiva din Canada s-a impus în al patrulea meci consecutiv de trei seturi la turneul de 1000 de puncte organizat la Florida, în Statele Unite ale Americii. Sportiva de origine română a petrecut deja 12 ore pe teren la Miami, dar va încerca să mai producă o surpriză în ultimul act.
Clasată pe locul 9 WTA, Bianca Andreescu (favorită 8), venită după victorii epuizante în fața unor nume importante (Amanda Anisimova, Garbine Muguruza și Sara Sorribes Tormo), a întâlnit-o în penutlimul act la Miami pe sportiva din Grecia, Maria Sakkari (25 WTA), jucătoare care tocmai s-a impus împotriva celor mai în formă sportive din circuitul feminin: Jessica Pegula și Naomi Osaka.

Ce a spus Bianca Andreescu după calificarea în finala Miami Open

Tenis
Bianca Andreescu și-a găsit antrenor, după despărțirea de Groeneveld! Cine o pregătește pentru 2023
25/11/2022 LA 13:49
După meciul din semifinale, Bianca Andreescu a fost întrebată despre abilitatea ei de a rezista în raliurile lungi și de a răsturna situația pe tabelă atunci când traversează pasaje de joc mai puțin bune. Sportiva din Canada a oferit un răspuns care le-a adus zâmbetul pe buze jurnaliștilor prezenți. Ea s-a comparat cu o caracatiță care oferă o replică puternică folosindu-și toate brațele din dotare.
"Da, pot să spun că am deja multă experiență în astfel de meciuri, strânse, de trei seturi, amd evenit capabilă să-mi găsesc o cale spre victorie. Câteodată vă spun sincer că mă simt ca o caracatiță pe teren, alergând dintr-o parte în alta. Simt că am opt picioare, e de-a dreptul o nebunie pentru că uneori nu-mi explic nici eu cum pot ajunge la unele mingi. E vorba despre un spirit de luptă pe care l-am avut dintotdeauna, nu m-am gândit nicio clipă să renunț. Am mai spus asta, dar datorită experienței devii din ce în ce mai capabil să găsești soluții când lucrurile nu merg așa cum te aștepți", a spus Bianca la conferința de presă de după semifinala cu Sakkari.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Bianca Andreescu face o promisiune pentru 2023! Obiectivul îndrăzneț pe care și l-a stabilit
11/11/2022 LA 12:45
Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31