Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, felicitat de idolul lui după titlul cucerit la Miami Open! Ce mesaj i-a transmis Rafa Nadal

Irina Aldea

Publicat 03/04/2022 la 23:12 GMT+3

Carlos Alcaraz a cucerit duminică titlul la turneul Masters 1000 de la Miami, după ce a trecut de Casper Ruud în minimum de seturi, arătând un nivel de joc foarte ridicat. La scurt timp după încheierea meciului, Rafa Nadal i-a transmis un mesaj tânărului Carlos.

Carlos Alcaraz & Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de doar 18 ani, Carlos Alcaraz a câştigat turneul ATP de la Miami, primul titlu de categorie Masters din cariera sa, după ce l-a învins în două seturi pe norvegianul Casper Ruud cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc. La turneul de la Miami, Alcaraz i-a învins pe Fucsovics, Cilic, Tsitsipas, Kecmanovic, Hurkacz și Ruud, cedând un singur set, în fața sârbului Kecmanovic.
picture

Punctul final al meciului Alcaraz - Ruud! Carlos a devenit cel mai tânăr campion la Miami Open

Datorită parcursului de la Miami, Alcaraz va înregistra un salt de 5 poziții în clasamentul ATP (va ocupa locul 11, cea mai bună clasare din carieră). De cealaltă parte, Ruud va urca pe locul 7 (de asemenea, cea mai bună poziție de până acum a carierei). Carlos Alcaraz mai are în palmares titlurile de la Umag (2021) și Rio de Janeiro (2022).
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, felicitat de idolul său, Rafa Nadal, după victoria de la Miami

"Felicitări Carlitos pentru triumful tău ISTORIC la #Miami. Primul titlu din cele multe care vor veni, cu siguranță! Și felicitări și lui Casper Ruud pentru un turneu și un rezultat uimitoare. Grozavă serie, ne vedem în curând la Academia Rafa Nadal", a fost mesajul transmis de Rafa Nadal pe rețelele de socializare pentru cei doi finaliști.
Carlos Alcaraz e cel mai tânăr campion din istoria turneului de la Miami Open și primul spaniol care se impune la turneul din Florida. Rafael Nadal (de cinci ori), Sergi Bruguera, Carlos Moya și David Ferrer au pierdut în finală. Mai mult, Carlos e al treilea cel mai tânăr care câștigă un titlu într-un turneu Masters 1000 din 1990 până în prezent, după Michael Chang (Toronto 1990) și Rafael Nadal (Monte). Carlo 2005).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo