În vârstă de doar 18 ani, Carlos Alcaraz a câştigat turneul ATP de la Miami, primul titlu de categorie Masters din cariera sa, după ce l-a învins în două seturi pe norvegianul Casper Ruud cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc. La turneul de la Miami, Alcaraz i-a învins pe Fucsovics, Cilic, Tsitsipas, Kecmanovic, Hurkacz și Ruud, cedând un singur set, în fața sârbului Kecmanovic.

Punctul final al meciului Alcaraz - Ruud! Carlos a devenit cel mai tânăr campion la Miami Open

Datorită parcursului de la Miami, Alcaraz va înregistra un salt de 5 poziții în clasamentul ATP (va ocupa locul 11, cea mai bună clasare din carieră). De cealaltă parte, Ruud va urca pe locul 7 (de asemenea, cea mai bună poziție de până acum a carierei). Carlos Alcaraz mai are în palmares titlurile de la Umag (2021) și Rio de Janeiro (2022).
Wimbledon
Alcaraz, lecție de fair-play, la Wimbledon! I-a cedat punctul adversarului, deși trebuia rejucat
ACUM 21 ORE
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, felicitat de idolul său, Rafa Nadal, după victoria de la Miami

"Felicitări Carlitos pentru triumful tău ISTORIC la #Miami. Primul titlu din cele multe care vor veni, cu siguranță! Și felicitări și lui Casper Ruud pentru un turneu și un rezultat uimitoare. Grozavă serie, ne vedem în curând la Academia Rafa Nadal", a fost mesajul transmis de Rafa Nadal pe rețelele de socializare pentru cei doi finaliști.
Carlos Alcaraz e cel mai tânăr campion din istoria turneului de la Miami Open și primul spaniol care se impune la turneul din Florida. Rafael Nadal (de cinci ori), Sergi Bruguera, Carlos Moya și David Ferrer au pierdut în finală. Mai mult, Carlos e al treilea cel mai tânăr care câștigă un titlu într-un turneu Masters 1000 din 1990 până în prezent, după Michael Chang (Toronto 1990) și Rafael Nadal (Monte). Carlo 2005).
Wimbledon
Alcaraz defilează la Wimbledon! Ibericul l-a învins lejer pe Oscar Otte și s-a calificat în optimi
ACUM O ZI
Wimbledon
Carlos Alcaraz, din ce în ce mai bun pe iarnă! Ibericul, calificare la pas în turul 3 la Wimbledon
29/06/2022 LA 19:35