În vârstă de 23 de ani, Casper Ruud a avut două săptămâni foarte bune la turneul Masters 1000 de la Miami. Norvegianul a trecut de Laaksonen, Bublik, Norrie, Zverev și Cerundolo, înainte să cedeze în fața lui Carlos Alcaraz în marea finală. Ruud a fost învins cu scorul de 5-7, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc.
Datorită parcursului său excelent, Casper Ruud a urcat luni pe locul 7 ATP, cea mai bună poziție pe care se află de la începutul carierei sale. După turneul de la Miami, Ruud a glumit și a spus că i s-ar potrivi mai bine porecla lui Cristiano Ronaldo, "CR7", tocmai pentru că are aceleași inițiale ca legendarul fotbalist portughez, iar acum se și află pe locul 7 ATP.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
ACUM 16 ORE

"CR7", porecla pe care Casper Ruud vrea "s-o fure" de la Cristiano Ronaldo

Norvegianul Casper Ruud a glumit despre faptul că a devenit al șaptelea jucător al lumii după evoluțiile foarte bune de la Miami Open. El a spus că acum poate fi numit noul CR7. Această poreclă îi aparține portughezului Cristiano Ronaldo, care poartă cifra 7 pe tricou: "Poate că voi fi nevoit să-l sun pe Ronaldo și să-i spun că porecla lui este în pericol. Nu știu dacă trebuie să negociem cu privire la utilizarea lui.
Sincer să fiu, nu sunt obsedat de fotbal, dar echipa mea preferată este Liverpool. La zece ani am fost la turneul de tineret de la Liverpool, când am jucat pentru prima dată pe iarbă. După aceea, m-am dus la stadion și mi-am cumpărat un tricou cu numele Fernando Torres, îmi plăcea foarte mult și-l urmăream pe teren", a declarat Ruud la Miami.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 18 ORE
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35