Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cea mai recentă fotografie postată de Simona Halep, înaintea debutului la Miami! Radiază de fericire

Maria Olteanu

Publicat 19/03/2024 la 20:38 GMT+2

Simona Halep va juca în această seară, nu mai devreme de ora 22:00, ora României, cu Paula Badosa, în primul tur al competiției de 1000 de puncte de la Miami. Românca a fost activă și pe rețelele de socializare înaintea acestui joc, postând o fotografie din care se poate vedea cât de fericită este alături de oamenii din echipa ei, înaintea meciului care să marcheze revenirea pe teren.

Simona Halep, înfrângere dureroasă la US Open 2022! Românca, eliminată în turul 1 de Daria Snigur

Simona Halep se va duela în această seară cu Paula Badosa în turul 1 al turneului WTA 1000 de la Miami. Jocul este cel de-al patrulea de pe arena centrală și nu va începe mai devreme de ora 22:00, ora României. Partida va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.
Înaintea acestei confruntări, Simona a fost destul de activă pe rețelele de socializare, iar ultima poza postată arată că entuziasmul acesteia este la cote maxime, fericirea uriașă citindu-se pe chipul ei, după un an și jumătate extrem de complicat.
Prima dată, cu câteva ore înainte de primul ei meci după 568 de zile, Simona Halep a transmis pe rețelele de socializare un mesaj motivațional. Sportiva a publicat o fotografie pe care este notat un citat al lui Steve Jobs.
"Să ai curajul să îți urmezi inima și intuiția! Ei știu deja ce vrei să devii. Orice altceva e lipsit de importanță", a spus regretatul om de afaceri, citat de Simona Halep pe contul ei de Instagram.
Mesajul Simonei Halep înainte de meciul cu Badosa
La câteva ore distanță, Simona a pus o fotografie alături de cei doi oameni din echipa sa, cu care a mers la competiția de la Florida, sparring-partner din Portugalia, Joao Monteiro, și Sabin Topală, un fizioterapeut cu mare experienţă, care lucra la clinica de recuperare sportivă Kinetic Sport&Medicine și care i-a fost alături Simonei în pregătire cât a stat la Dubai, înaintea verdictului TAS.
Poza a fost făcută în mașină, în drum spre locul în care Simo va reveni în această seară în circuit, după o pauză de 17 luni, iar zâmbetul fostului lider mondial descrie cel mai bine bucuria de nedescris că acest moment atât de așteptat a venit.
Citește și:

STERE HALEP, VESTE URIAȘĂ DESPRE SIMONA, CHIAR ÎNAINTE DE MECIUL CU BADOSA, DE LA MIAMI

Stere Halep a dezvăluit că Simona arată excelent la antrenamente și e pregătită cu duelul contra Paulei Badosa, din primul tur de la Miami. Faptul că o cunoaște bine pe adversara din Florida e un mare avantaj, consideră tatăl marii noastre campioane.
La ultimul antrenament din Florida, Halep a fost supervizată de Darren Cahill, mentorul ei, care acum se ocupă de pregătirea lui Jannik Sinner. Prezența australianului lângă Simo o va ajuta cu siguranță pe aceasta la nivel mental, dar și fizic sportiva noastră stă destul de bine.
Cel puțin asta a dezvăluit Stere Halep, care a explicat că, din punct de vedere al indicilor de la antrenamente, campioana de la Roland Garros și Wimbledon e la un nivel optim. Evident, rămâne de văzut dacă sportiva din Constanța va fi la fel de proaspătă fizic și în condițiile de meci oficial, dar premisele pentru o revenire victorioasă există. În orice caz, și dacă nu va câștiga primul meci după suspendare, Halep a câștigat cu siguranță la capitolul încredere, fiind foarte important pentru moralul ei să fie din nou în atmosfera de concurs.
"Am foarte multe emoții. Să vedem cum o să funcționeze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar ce va face mâine (n.r. azi) în timpul jocului este altceva față de antrenament. Un meci foarte interesant, pentru că se cunosc. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).
Cât de departe va ajunge Simona Halep la Miami 2024?
(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște", a spus Stere Halep pentru DigiSport.
Partida dintre Simona Halep și Paula Badosa va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport. în această seară, după ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo