Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aryna Sabalenka, decizie neașteptată, după moartea iubitului său! Bielorusa joacă la Miami, cu o condiție

Nicu Savin

Actualizat 19/03/2024 la 18:21 GMT+2

Aryna Sabalenka trece prin momente cumplite, după ce iubitul său a decedat ieri, chiar la Miami. În aceste condiții era puțin probabil ca a 2-a jucătoare a lumii să mai evolueze la turneul WTA 1000 din Florida, însă se pare că aceasta a hotărât să joace, cu condiția să fie scutită de întrevederile cu presa de după meciuri.

Aryna Sabalenka reacts while playing against Donna Vekic of Croatia in their second round women's singles match during the Dubai Duty Free Tennis Championships.

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka trăiește o adevărată dramă în acest moment, după ce iubitul său, fostul hocheist Konstantin Koltsov, a decedat subit chiar la Miami, unde se deplasase pentru a o susține pe tenismenă la turneul care începe azi.
De dimineață, în presa din Belarus s-a scris că partenerul dublei campioane de la Australian Open ar fi decedat din cauza unui atac cerebral, provocat de un cheag de sânge depus la un organ vital, dar în urmă cu scurt timp a apărut informația că ar fi fost vorba de suicid. Bielorușii de la Tribuna au contactat autporitățile din Miami, care au dezvăluit această ipoteză.

Aryna Sabalenka va juca la Miami, dar nu va vorbi cu presa

Sabalenka și Koltsov formau un cuplu de 3 ani și după vestea morții fostului hocheist toată lumea tenisului se aștepta ca Aryna să se retragă de la Miami. Se pare totuși că sportiva a ales să participe la turneul din Florida, probabil considerând că a face ceea ce știe mai bine o va ajuta să treacă mai ușor peste tragedia de ieri.
Știrea că Sabalenka nu se va retrage de la Miami a fost lansată de Tennis Channel, o respectată publicație dedicată "sportului alb". Bielorusa pune totuși o condiție pentru a evolua în Florida, aceea de a fi scutită de conferințele de presă de după meciuri. Cerința sa este perfect de înțeles și cu siguranță că organizatorii îi vor respecta dorința.
Aryna Sabalenka este cap de serie 2 la Miami și va începe competiția din turul doi, unde o va întâlni pe învingătoarea partidei Simona Halep - Paula Badosa, care va avea loc în această seară. Bielorusa a mai participat de 5 ori la turneul de la Miami, iar cea mai bună performanță a fost atingerea sferturilor de finală, în 2021 și 2023. Anul trecut, Sabalenka a fost învinsă de Sorana Cîrstea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo