Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, decizie radicală după eliminarea de la Indian Wells! Sârbul s-a retras de la Miami

Irina Aldea

Actualizat 14/03/2024 la 17:26 GMT+2

Novak Djokovic a luat hotărârea să nu joace la Miami Open după eliminarea suferită în turul al treilea la Indian Wells. Nole a decis astfel să ia o mică pauză înainte de a-și îndrepta atenția spre sezonul de zgură.

Novak Djokovic - Miami

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a suferit o eliminare surprinzătoare la primul turneu Masters 1000 al sezonului. Cel mai bun tenismen din toate timpurile a cedat încă din turul al treilea la Indian Wells în fața italianului Luca Nardi, care s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 22 de minute de joc.
După meci, Djokovic le-a spus jurnaliștilor că nu știe dacă va juca sau nu la Miami: "Nu știu. Au trecut 10 minute de când am pierdut și sunt încă puțin înfierbântat. Am nevoie de o zi sau două de gândire, vom vedea", a recunoscut Djokovic, care nu avea în plan să participe la competiția din Florida, dar fanii săi au sperat că eliminarea de la Indian Wells va schimba această decizie.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic s-a retras de la Miami. Pentru sârb urmează sezonul de zgură

Reputatul jurnalist sârb Sasa Ozmo a anunțat pe contul personal de Twitter că Novak Djokovic nu va evolua la cel de-al doilea turneu Masters 1000 al anului, Miami Open, acolo unde Nole s-a impus de șase ori în carieră. Cel mai probabil, pentru sârb urmează debutul pe zgură, la Monte Carlo, turneu care se desfășoară în perioada 7-14 aprilie.
În acest moment, cert e că Djokovic nu a mai ajuns atât de departe într-un sezon fără să câștige titlu de foarte mult timp. Ne obișnuiserăm cu el să se impună fie la Australian Open, fie la turneul de la Dubai, dar iată că ne îndreptăm spre jumătatea primei părți din sezon și liderul ATP nu are un titlu în palmares. Rămâne de văzut ce va reuși să facă pe zgură, sezon care va culmina cu Roland Garros, acolo unde e campion en-titre.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo