Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, mesaj pentru Fernando Alonso după optimile de la Miami! Cum i-a răspuns pilotul

Alex Masgras

Publicat 29/03/2023 la 14:53 GMT+3

Carlos Alcaraz a avut un mesaj pentru Fernando Alonso, dublul campion mondial din Formula 1, la finalul partidei din optimile de finală de la Miami cu Tommy Paul. Alcaraz a scris pe lentila camerei "33 --> în curând", în semn de susținere pentru pilotul spaniol, care caută a 33-a victorie în Marele Circ.

Rezumatul partidei Carlos Alcaraz - Tommy Paul, din optimile de la Miami

Carlos Alcaraz (1 ATP) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Miami după ce l-a învins pe Tommy Paul (19 ATP), scor 6-4, 6-4. La finalul partidei, tânărul jucător spaniol a avut un mesaj pentru Fernando Alonso, dublul campion mondial din Formula 1.
Pe lentila camerei de luat vederi, numărul 1 mondial din tenis a scris "33 --> în curând". Fernando Alonso are 32 de curse câștigate în Marele Circ, iar începutul de sezon la Aston Martin îi dă mari speranțe că poate reuși să urce pe prima treaptă a podiumul din nou.
Citește și:

Carlos Alcaraz se pregătește pentru sferturi la Miami, Fernando Alonso pentru Marele Premiu al Australiei

Fernando Alonso a văzut imaginile și a scris pe contul său de Twitter: "Să îl închidă cineva! Ești un fenomen! Haide!"
După două podiumuri în primele două curse din sezonul 2023 de Formula 1, Fernando Alonso și Aston Martin speră în acest an și la victorie. Următorul Grand Prix va avea loc la finalul acestei săptămâni, în Australia.
În ceea ce îl privește pe Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial continuă în sferturile de finală de la Miami, acolo unde îl va întâlni pe Taylor Fritz. Campion anul trecut la Miami, spaniolul de 19 ani trebuie să câștige și ediția din acest an pentru a păstra primul loc în clasamentul ATP.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo