Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea de la Miami Open. Programul campioanei noastre

Maria Olteanu

Actualizat 20/03/2024 la 09:38 GMT+2

Simona Halep a cedat primul ei meci de la revenire, scor 6-1, 4-6, 3-6, cu Paula Badosa, numărul 80 mondial, chiar dacă a câștigat primul set, după 19 luni de pauză. Eliminată în primul tur de la turneul de 1000 de puncte de la Miami, pentru Halep va urma o perioadă pe suprafața ei perferată, zgura.

Rezumatul primului meci jucat de Simona Halep după suspendare, la Miami, cu Badosa

Simona Halep s-a întors cu zâmbetul pe buze pe terenul de tenis și a jucat foarte bine la primul meci după o pauză de un an și jumătate.
În ciuda faptului că a pierdut jocul din primul tur al turneului de 1000 de puncte de la Miami cu Paula Badosa, sportiva noastră a arătat multă voință după 19 luni extrem de complicate, în care a stat departe de terenul de tenis.
Simo a câștigat clar primul set și ne-a oferit speranțe că ar putea avansa în competiție, dar pauza extrem de lungă pe care a avut-o și-a spus cuvântul.
În ciuda înfrângerii de marți seara, Halep s-a prezentat lăudabil la turneul de la Florida, care reprezintă revenirea ei în circuit.
Acum, odată cu această eliminare, Halep se va concentra pe sezonul de zgură, suprafața ei preferată, cea pe care a câștigat primul Grand Slam al carierei, la Roland Garros.

Ce urmează pentru Simona Halep

În urmă cu doar câteva zile, în timp ce se pregătea pentru Miami Open, Simona Halep a fost convocată de Horia Tecău în echipa României.
Echipa noastră va juca în fața Ucrainei în meciul din calificări pentru turneul final din Billie Jean King Cup. Meciurile sunt programate în perioada 12-13 aprilie la Amelia Island, pe zgură, suprafață pe care Halep va continua să concureze în pregătirea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. De asemenea, această convocare îi deschide lui Halep drumul și spre Jocurile Olimpice din vară, de la Paris, unde a declarat că și-ar dori să participe.
Înainte de acest baraj, este posibil ca Halep să solicite un wildcard și pentru competiția de 500 de puncte de la Charleston, care va avea loc în perioada 1-7 aprilie.
Ulterior, după aventura cu echipa națională și revenirea în Europa, pentru Halep va urma cel mai probabil o altă competiție pe zgură, cea de la Stuttgart, unde a mai jucat și în trecut și unde a obținut rezultate bune.
Turneul de la Stuttgart va avea loc în perioada 15-21 aprilie și este urmat de Madrid Open (23 aprilie - 5 mai), acolo unde Simona Halep a cucerit două titluri, și de Roma (7-19 mai), competiție în cadrul căreia Simona s-a impus în 2020.
Mai apoi, ar urma să o vedem pe Halep la Roland Garros. Al doilea turneu de Grand Slam al anului se desfășoară în perioada 26 mai - 9 iunie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo