Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Collins nu a rămas datoare la Miami, după ce a învins-o pe Cîrstea! Gestul americancei către fanii români din tribune

Irina Aldea

Publicat 26/03/2024 la 14:57 GMT+2

Sorana Cîrstea a fost învinsă la Miami în faza optimilor de finală, dar românca a avut parte de susținere puternică din tribune. La finalul meciului, adversara sa, Danielle Collins, a făcut un gest grăitor înspre fanii români, oferindu-le acestora o replică.

Danielle Collins, Miami 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (SUA), fiind învinsă în două seturi, 6-3, 6-2, de americanca Danielle Collins, într-o partidă disputată luni la Florida. Cîrstea (33 ani, 24 WTA), cap de serie numărul 19, a cedat după o oră şi 29 de minute de joc. Ea a primit un cec în valoare de 101.000 dolari şi 120 de puncte WTA pentru accederea în această fază a competiţiei.
Deși a jucat pe "teren propriu", Danielle Collins nu s-a bucurat de susținerea pe care fanii români i-au arătat-o Soranei Cîrstea pe toată durata partidei. Americanca nu a rămas datoare și le-a răspuns suporterilor sportivei noastre cu un pupic ironic la final, în timp ce se îndrepta către fileu pentru a da mâna cu românca.
CITEȘTE ȘI:

Collins nu a rămas datoare la Miami, după ce a învins-o pe Cîrstea! Gestul americancei

Gestul americancei a fost imediat observat de către internauți, care au remarcat atitudinea lui Collins, sportivă care a anunțat că se va retrage din tenis la finalul acestui sezon competițional. Pentru americancă urmează la Miami duelul cu a 23-a favorită, Caroline Garcia.
De partea cealaltă, pentru Sorana urmează o binemeritată pauză, după care își va îndrepta atenția către sezonul de zgură, care va începe pentru ea la Stuttgart. Sportiva noastră va fi antrenată în perioada următoare de Albert Costa, fost campion la Roland Garros, care ar putea-o ajuta pe Sori să performeze foarte bine pe suprafața roșie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo