Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a luptat eroic, dar pauza și-a spus cuvântul. Cu zâmbetul pe buze și în cel mai dificil moment al meciului

Maria Olteanu

Actualizat 20/03/2024 la 00:50 GMT+2

Simona Halep s-a întors cu zâmbetul pe buze pe terenul de tenis și a jucat foarte bine la primul meci după o pauză de un an și jumătate. În setul al doilea, fostul lider mondial a acuzat probleme la umăr și a solictat time-out medical.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a așteptat 570 de zile pentru a reveni pe terenul de tenis, după suspendarea primită pentru dopaj la US Open 2022.
Fostul lider mondial s-a întors marți seara în circuit la peste un an și jumătate de la ultimul meci jucat și a practicat un tenis calitativ, în ciuda înfrângerii.
Simo a pierdut jocul cu numărul 80 mondial, Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, la capătul unei lupte extrem de încinse, de aproape două ore.
Simona a început perfect meciul și a defilat în primul set, pe care și l-a adjudecat după 38 de minute de joc. Paula Badosa a echilibrat confruntarea în setul secund, iar misiunea Simonei a devenit tot mai complicată.
Fără meci oficial de 19 luni, Simo a încercat să facă față provocării, dar meciul a ajuns în decisiv.

Halep a cerut time-out medical înaintea setului decisiv

Înainte de a ceda setul secund, Simo a resimțit dureri la umărul drept, motiv pentru care a cerut time-out medical.
Intensitatea meciului a fost una ridicată, unele puncte au fost extrem de solicitante, iar lipsa meciurilor și-a spus cuvântul.
La 5-4 în setul secund, Simona a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului, dar, chiar și așa, în ciuda durerilor, și-a păstrat zâmbetul pe buze, bucurându-se de momentul pe care îl trăiește.
Aceasta a glumit cu fizioterapeuta în timp ce primea îngrijiri medicale, fiind extrem de fericită de revenirea ei.
În decisiv, Halep și-a pierdut serviciul la jumătatea setului și nu a mai putut reveni ulterior, văzându-se cât este de dezamăgită că nu reușește să încline balanța în favoarea ei.
În turul următor, Badosa se va duela cel mai probabil cu Aryna Sabalenka, care nu s-a retras de la Miami, chiar dacă partenerul ei a murit în urmă cu câteva ore.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo