Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, mesaj motivațional înainte de meciul cu Paula Badosa! "Ei știu deja ce vrei să devii"

Bianca Dumitru

Publicat 19/03/2024 la 15:54 GMT+2

Simona Halep se va duela în această noapte cu Paula Badosa în turul 1 al turneului WTA 1000 de la Miami. Înaintea partidei, românca a publicat pe rețelele de socializare un mesaj motivațional, dând de înțeles că este pregătită să revină în circuit după 570 de zile de absență.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep va reveni în următoarele ore pe teren după o pauză de un an și 7 luni, perioadă în care a fost obligată să stea departe de sportul în care excelează din cauza suspendării pentru dopaj.
Sportiva noastră va juca în această seară împotriva Paulei Badosa, într-un meci contând pentru primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami. Partida este probabil cea mai atractivă din runda inaugurală și nu întâmplător organizatorii au programat-o ultima a zilei pe Arena Centrală a complexului din Florida.
Cu câteva ore înainte de primul ei meci după 570 de zile, Simona Halep a transmis pe rețelele de socializare un mesaj motivațional. Sportiva a publicat o fotografie pe care este notat un citat al lui Steve Jobs.
"Să ai curajul să îți urmezi inima și intuiția! Ei știu deja ce vrei să devii. Orice altceva e lipsit de importanță", a spus regretatul om de afaceri, citat de Simona Halep pe contul ei de Instagram.
Mesajul Simonei Halep înainte de meciul cu Badosa
Citește și:

CAHILL, PREZENT LA ULTIMUL ANTRENAMENT AL SIMONEI HALEP LA MIAMI

Înainte de revenirea Simonei Halep pe teren, Darren Cahill a fost contactat de jurnaliștii de la Sky Sports, care au acordat spații largi partidei pe care super-campioana noastră o va disputa în primul tur al turneului de la Miami.
"Pentru mine au fost 18 luni de tortură. Întotdeauna am crezut în ea. Întotdeauna am crezut că nu a acceptat niciodată în mod deliberat sau cu bună știință o substanță interzisă.
Din fericire, la TAS adevărul a ieșit la iveală, iar acum e gata să joace din nou. Știu prin ce a trecut Simona și sunt foarte mândru de felul în care s-a descurcat. Felul în care s-a purtat pe tot parcursul acestei perioade e un exemplu pentru toți.
Nu pot să vă exprim în cuvinte cât de fericit sunt să o pot vedea jucând la Miami", a declarat antrenorul australian, care a fost atât de fericit că ea va reveni în circuit încât aseară, la ultimul antrenament dinainte de duelul cu Badosa, a ținut să fie pe teren lângă româncă.
În prezent, Cahill se ocupă de pregătirea lui Jannik Sinner și nu se pune problema să îi fie din nou antrenor româncei, dar prezența lui la ședința de pregătire cu siguranță i-a oferit un boost moral important lui Halep.
Duelul dintre Simona Halep și Paula Badosa, care va avea loc la noapte, va fi transmis în format LIVE TEXT aici.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo