Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză totală la turneul din Mexic! Primii 2 capi de serie, eliminați în semifinale. Cine se luptă pentru trofeu

Bianca Dumitru

Actualizat 24/02/2024 la 10:32 GMT+2

Casper Ruud și Jordan Thompson sunt finaliștii turneului ATP 250 de la Los Cabos. Cei doi i-au învins în această dimineață, în semifinale, pe primii doi capi de serie ai competiției, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev.

Stefanos Tsitsipas frustré, après sa défaite en demi-finale à Los Cabos contre Casper Ruud

Credit imagine: Getty Images

Casper Ruud și Jordan Thompson și-au adjudecat, în această dimineață, biletele pentru finala turneului ATP 250 de la Los Cabos, după ce i-au eliminat din competiție pe primii doi capi de serie, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev.
În prima semifinală, Ruud, favoritul nr. 4 de la turneul din Mexic, l-a învins în două seturi pe grecul care a fost cap de serie nr. 2. Norvegianul s-a impus cu 6-4, 7-6 (4), după o oră și 51 de minute de joc, calificându-se astfel în cea de-a 19-a sa finală din circuit.
Ambele seturi ale partidei dintre sportivii de pe locurile 11 și 12 ATP au fost echilibrate, diferența fiind făcută de serviciul impecabil al lui Ruud, care i-a anulat lui Tsitsipas 5 mingi de set pentru a duce setul 2 în tiebreak, unde s-a impus fără emoții.
Citește și:

Ruud - Thompson, în finala turneului de la Los Cabos

În cea de-a doua semifinală de la Los Cabos, Jordan Thompson a trecut în 3 seturi de principalul favorit al turneului, Alexander Zverev, scor 5-7, 6-4, 6-7 (2), după 3 ore și 42 de minute de joc.
După un meci echilibrat aproape în întregime, germanul a reușit să trimită setul decisiv în tiebreak după ce i-a anulat 5 mingi de meci australianului de pe locul 40 ATP. Cu toate astea, în ultima parte a jocului, Thompson a reușit 6 puncte consecutive și nu i-a dat nicio șansă lui Zverev de a recupera.
Sportivul de la Antipozi a obținut, astfel, cea de-a patra sa victorie în fața unui jucător din top 10 mondial și a ajuns în cea de-a treia finală din circuit, urmând a se lupta pentru primul său titlu ATP.
Finala de la Los Cabos va fi a cincea confruntare directă între Jordan Thompson și Casper Ruud, fiecare având câte două victorii până acum în fața celuilalt.
Duelul din Mexic este programat duminică dimineață, de la ora 5:00 (ora României).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol