Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Madrid! Acum poate începe ascensiunea în clasamentul WTA

Irina Aldea

Publicat 04/05/2022 la 15:46 GMT+3

Simona Halep nu a mai reușit să producă același tenis agresiv cu Ons Jabeur precum în primele 3 meciuri disputate la Madrid. Campioana noastră va avea câteva zile de pauză, după care va reveni pe teren.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost departe de nivelul de joc din meciurile cu Zhang, Badosa și Gauff și a cedat în mod clar în fața favoritei numărul 8, Ons Jabeur. Sportiva noastră, campioană în 2016 și 2017 la Madrid, a fost învinsă cu scorul de 3-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc.
Halep, care s-a descurcat admirabil pe propriul serviciu în meciurile precedente, azi a fost adesea blocată de tunisiancă. Jabeur a pus în aplicare adesea scurtele la fileu, care au fost cu siguranță cheia succesului în meciul de azi, pe lângă jocul slab al sportivei noastre. Acum, Simona Halep va avea câteva zile de pauză, după care va reveni pe terenul de tenis.
CITEȘTE ȘI:

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Madrid

Simona Halep nu va avea parte de o pauză îndelungată de la competiții. Sportiva noastră va lipsi de pe teren câteva zile, înainte de a reveni în circuit. Începând cu 9 mai, Simona va merge în Italia să joace la turneul de la Roma, pe care l-a câștigat în 2020 după o finală disputată împotriba Karolinei Pliskova.
Apoi, de pe 22 mai ea va concura la Roland Garros, turneu la care este campioană la ediția din 2018 și finalistă la edițiile din 2014 și 2017. Sportiva noastră a spus în repetate rânduri că vrea să revină între primele 10 jucătoare ale lumii, iar ascensiunea se poate produce începând cu turneul de la Roma, acolo unde anul trecut a suferit accidentarea care a ținut-o mai multe luni departe de terenul de tenis. Pentru că nu va avea multe puncte de apărat, Simona e în cărți să urce poziții importante în ierarhie.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo