Simona Halep a fost departe de nivelul de joc din meciurile cu Zhang, Badosa și Gauff și a cedat în mod clar în fața favoritei numărul 8, Ons Jabeur. Sportiva noastră, campioană în 2016 și 2017 la Madrid, a fost învinsă cu scorul de 3-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc.
Halep, care s-a descurcat admirabil pe propriul serviciu în meciurile precedente, azi a fost adesea blocată de tunisiancă. Jabeur a pus în aplicare adesea scurtele la fileu, care au fost cu siguranță cheia succesului în meciul de azi, pe lângă jocul slab al sportivei noastre. Acum, Simona Halep va avea câteva zile de pauză, după care va reveni pe terenul de tenis.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 2 ORE

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Madrid

Simona Halep nu va avea parte de o pauză îndelungată de la competiții. Sportiva noastră va lipsi de pe teren câteva zile, înainte de a reveni în circuit. Începând cu 9 mai, Simona va merge în Italia să joace la turneul de la Roma, pe care l-a câștigat în 2020 după o finală disputată împotriba Karolinei Pliskova.
Apoi, de pe 22 mai ea va concura la Roland Garros, turneu la care este campioană la ediția din 2018 și finalistă la edițiile din 2014 și 2017. Sportiva noastră a spus în repetate rânduri că vrea să revină între primele 10 jucătoare ale lumii, iar ascensiunea se poate produce începând cu turneul de la Roma, acolo unde anul trecut a suferit accidentarea care a ținut-o mai multe luni departe de terenul de tenis. Pentru că nu va avea multe puncte de apărat, Simona e în cărți să urce poziții importante în ierarhie.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 2 ORE
Tenis
Mouratoglou vine în România! Evenimentul spectaculos la care va lua parte alături de Simona Halep
ACUM 3 ORE