Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a comentat site-ul WTA victoria lui Jabeur în fața Simonei Halep! "Performanță remarcabilă"

Bianca Dumitru

Publicat 04/05/2022 la 15:35 GMT+3

Simona Halep a fost învinsă, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, de Ons Jabeur, scor 6-2, 6-3. Site-ul WTA a comentat victoria sportivei de pe locul 10 mondial, amintind de faptul că aceasta s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinala unui turneu WTA 1000.

Simona Halep și Ons Jabeur

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, fiind învinsă în două seturi de Ons Jabeur, scor 6-3, 6-2. După ce a trecut de Shuai Zhang (scor 6-2, 6-3), Paula Badosa (6-3, 6-1) și Cori Gauff (6-4, 6-4), românca a cedat în fața sportivei de pe locul 10 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc.
Site-ul oficial WTA a comentat victoria lui Ons Jabeur, amintind de faptul că această calificare în semifinale este a doua din ultimele 3 turnee la care a participat. În plus, reprezentanții WTA au punctat că tunisianca s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinala unui turneu WTA 1000.
Pe pagina de Twitter, cei de la WTA au folosit doar 3 cuvinte pentru a descrie jocul sportivei din Tunisia. "Ons en fuego" ("Ons în flăcări") au scris oficialii, notând și că Jabeur a reușit o "performanță remarcabilă pentru a intra în careul de ași".
De asemenea, jurnalista Courtney Nguyen s-a arătat încântat de jocul prestat de Ons Jabeur, postând în timpul meciului mai multe mesaje pe contul său de Twitter. Unul dintre ele a fost: "Ons, ești nebună!", publicat după o lovitură în care Simona Halep a fost prinsă pe contre-pied de favorita nr. 8 a competiției de la Madrid.
Citește și:

Ons Jabeur a dezvăluit secretul victoriei cu Simona Halep

După meciul cu Simona Halep, Ons Jabeur a recunoscut că scurtele au avut un rol esențial în acest meci, pe care l-a controlat, chiar dacă românca a fost în ipostaza de a întoarce meciul în favoarea ei.
"Mă simt bine la Madrid, nu e ușor să joci împotriva Simonei, e dublă campioană de Grand Slam, fost lider mondial, campioană aici. M-am mișcat foarte bine azi, scurtele au funcționat și sper să mă descurc foarte bine și în meciurile viitoare. Am fost mai agresivă, fizic am stat mai bine, am reușit multe puncte cu scurta.
Sunt mulțumită de atitudinea mea și sper să o țin tot așa. Următorul obiectiv este să câștig turneul. Nu am început sezonul bine, dar acum sunt încrezătoare. Diseară voi urmări cu siguranță meciul, nu știu dacă antrenorul meu mă va lăsa să merg la stadion, dar spre ca Madrid să câștige meciul din UEFA Champions League. Hala Madrid", a declarat Ons Jabeur.
Tunisianca se va duela pentru un loc în marea finală a turneului de la Madrid cu învingătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova și Amanda Anisimova.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo