Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur a dezvăluit secretul victoriei cu Simona Halep la Madrid: "A funcționat de minune azi!"

Irina Aldea

Actualizat 04/05/2022 la 14:38 GMT+3

După 3 meciuri foarte bune, Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală la Madrid. Campioană în 2016 și 2017 la Caja Magica, Simona a cedat în fața favoritei numărul 8, Ons Jabeur.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost departe de nivelul de joc din meciurile cu Zhang, Badosa și Gauff și a cedat în mod clar în fața favoritei numărul 8, Ons Jabeur. Sportiva noastră, campioană în 2016 și 2017 la Madrid, a fost învinsă cu scorul de 3-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc.
Halep, care s-a descurcat admirabil pe propriul serviciu în meciurile precedente, azi a fost adesea blocată de tunisiancă. Jabeur a pus în aplicare adesea scurtele la fileu, care au fost cu siguranță cheia succesului în meciul de azi, pe lângă jocul slab al sportivei noastre. Tunisianca a rupt adesea ritmul partidei și a pus-o pe româncă în mișcare tot timpul.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, învinsă clar la Madrid de Ons Jabeur în sferturile de finală

Ons Jabeur a recunoscut și ea că scurtele au avut un rol esențial în acest meci, pe care l-a controlat, chiar dacă Simona Halep a fost în ipostaza de a întoarce meciul în favoarea ei: "Mă simt bine la Madrid, nu e ușor să joci împotriva Simonei, e dublă campioană de Grand Slam, fost lider mondial, campioană aici. M-am mișcat foarte bine azi, scurtele au funcționat și sper să mă descurc foarte bine și în meciurile viitoare. Am fost mai agresivă, fizic am stat mai bine, am reușit multe puncte cu scurta.
Sunt mulțumită de atitudinea mea și sper să o țin tot așa. Următorul obiectiv este să câștig turneul. Nu am început sezonul bine, dar acum sunt încrezătoare. Diseară voi urmări cu siguranță meciul, nu știu dacă antrenorul meu mă va lăsa să merg la stadion, dar spre ca Madrid să câștige meciul din UEFA Champions League. Hala, Madrid", a spus Ons Jabeur la interviul de după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo