Emma Răducanu este de părere că evoluția lui Carlos Alcaraz din ultimele luni este incredibilă. Sportiva din Marea Britanie a oferit un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre ibericul care a reușit recent să pătrundă în top 10 ATP.
Răducanu, care s-a bucurat în 2021 de primul său titlu de Grand Slam, a asistat și la progresul lui Carlos Alcaraz, despre care a spus că este un jucător foarte interesant de urmărit în competiția masculină.
"Cred că ceea ce face este incredibil. Dar este și mai impresionant cât de sincer și de amabil este el în afara terenului. Este incredibil cum reușește practicsă preia controlul rachetei din mâna adversarului, este cu siguranță foarte interesant", a declarat Emma Răducanu, în exclusivitate pentru Eurosport.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
IERI LA 13:43

Miraculosul Alcaraz! Așa s-a calificat în finala de la Barcelona, după ce a salvat 2 mingi de meci

Sportiva de pe locul WTA, care s-a calificat în optimile turneului de la Madrid, a vorbit și despre ceea ce își dorește de la ea în acest sezon. Emma Răducanu s-a arătat mulțumită de progresul său din ultimele săptămâni.
"Este clar că a fost un an al schimbărilor. Dar acum sunt concentrată pe jocul meu și pe ceea ce fac la antrenamente. Cel mai important este să ai încredere în jocul tău, în loviturile tale, asta este ceea ce contează cu adevărat și nu altceva. Trebuie doar să te simți bine cu tine însuți.
Joc un tenis grozav, mă simt foarte încrezătoare în jocul meu, dar totul vine din munca pe care am depus-o pe teren în timpul antrenamentelor din ultimele săptămâni", a spus sportiva britanică.
Citește și:

RAFAEL NADAL, IMPRESIONAT DE CARLOS ALCARAZ

Carlos Alcaraz l-a impresionat și pe Rafael Nadal care a vorbit, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Eurosport, despre ibericul care a atras toate privirile în acest an.
Fostul lider ATP a comentat prestațiile lui Alcaraz, despre care a spus că are toate șansele de a deveni cândva liderul clasamentului mondial și de a se impune în cele mai importante competiții ale tenisului.
"După cum știe toată lumea, Alcaraz este uimitor. Este un candidat important la a câștiga multe turnee de Grand Slam și a deveni jucătorul numărul 1 din lume.
Ceea ce face este fantastic, atât de important pentru el, și îi doresc tot binele din lume. Carlos face multe lucruri asemănătoare cu ceea ce fac eu. Este tânăr, are pasiune și energie. Are tot ce îi trebuie pentru a deveni un star uriaș al tenisului.
Eu sunt ca un spectator spaniol, personal sunt fericit că există cineva ca el care să petreacă mult timp în turneu și să realizeze o mulțime de lucruri frumoase", a declarat Rafael Nadal în exclusivitate pentru Eurosport.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Carlos Alcaraz - Roger Federer, un duel așteptat! "Ar fi trist dacă nu ar avea șansa să-l înfrunte"
13/05/2022 LA 12:23
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46