Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, pe tabloul principal la Madrid! A trecut rapid de Rakhimova în finala calificărilor

Bianca Dumitru

Actualizat 27/04/2022 la 16:34 GMT+3

Irina Begu a obținut, în această după-amiază, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Madrid. Românca a învins-o pe Kamilla Rakhimova, în două seturi, în finala din calificări.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu s-a calificat, în această după-amiază, pe tabloul principal al turneului de la Madrid. Românca de pe locul 62 WTA a obținut o victorie rapidă în finala calificărilor.
Begu a învins-o, în două seturi, scor 6-1, 6-0, pe Kamilla Rakhimova, rusoaica de pe locul 96 WTA, la capătul a 71 de minute de joc.
Românca a început meciul în forță, reușind un prim break, dar Rakhimova a părut că îi va ține piept, egalând imediat după ce Begu a pierdut pe propriul serviciu.
După acel break, rusoaica nu a mai reușit să-i ia niciun game româncei, care a reușit 11 game-uri consecutive, obținând o victorie rapidă și calificarea pe tabloul principal al turneului de la Madrid.
În primul meci din calificări, Irina Begu a învins-o în două seturi pe Ekaterine Gorgodze, scor 6-2, 6-4, după o oră și 33 de minute de joc.
Citește și:

ROMÂNIA ARE 3 JUCĂTOARE PE TABLOUL PRINCIPAL LA MADRID

Pe tabloul principal de simplu se află deja două românce, Simona Halep, care va juca în primul tur contra chinezoaicei Shuai Zhang, și Sorana Cîrstea, a cărei adversară va fi spaniola Nuria Parrizas Diaz.
Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017, iar în 2019 a jucat finala. Fostul lider WTA este pe aceeași parte de tablou cu Karolina Pliskova, Aryna Sabalenka, Viktoria Azarenka, Jelena Ostapneko, Belinda Bencic, Ons Jabeur și Coco Gauff.
Principala favorita a turneului, Iga Swiatek, aflată într-o formă excepțională, s-a retras de la Madrid. Sportiva din Polonia a cucerit la rând turneele de la Doha, Indian Wells, Miami și Stuttgart, iar în Spania ar fi trebuit să debuteze contra unei jucătoare venite din calificări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo