Simona Halep a avut nevoie de numai o oră și 14 minute pentru a o învinge pe Paula Badosa, în turul secund de la Madrid. A doua jucătoare a lumii nu a avut replică în fața româncei decât în primul set. După ce Simo a condus cu 2-0, iberica a câștigat 3 game-uri la rând, dar apoi pe teren a fost o singură jucătoare.
Superioară la toate capitolele, sportiva noastră a câștigat 9 game-uri consecutive și Badosa nu a mai putut face decât să ia un game de onoare în setul secund. Halep s-a impus în final cu 6-3, 6-1, obținând astfel biletele pentru optimile de finală.
Citește și:
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35

Simona Halep, lecție de maturitate după victoria fantastică împotriva Paulei Badosa

La interviul de după meci, Simona a avut un discurs plin de maturitate, spunând că nu se gândește deocamdată la cucerirea trofeului, deși este printre marile favorite.
"Mă simt grozav, am jucat un tenis foarte bun. Ea este foarte bună, e a 2-a jucătoare a lumii, e încrezătoare și joaca bine, dar am dat ce am avut mai bun. Totul e minunat la Madrid, terenul, publicul, am avut parte de o atmosferă grozavă de fiecare dată când joc. Este o plăcere și o onoare să-l am pe Patrick în loja mea. Lucrăm din greu, am jucat bine aceste două meciuri și sper devin mai puternică de la meci la meci. Nu (n.r dacă se consideră favorită la câștigarea turneului), acum mă concentrez pe următorul meci", a spus Simona la finalul partidei.
Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din disputa Cori Gauff (16 WTA) - Yulia Putintseva (44 WTA), ultima din această seară de la Caja Magica.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
19/05/2022 LA 18:22