Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz nu se consideră favorit la titlul de la Madrid! Pe cine pariază + ce spune despre accidentarea de la braț

Irina Aldea

Publicat 28/04/2024 la 21:39 GMT+3

Carlos Alcaraz a obținut duminică după-amiaza calificarea în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Madrid, după ce a trecut în minimum de seturi de Thiago Seyboth Wild. La conferința de presă, ibericul a precizat că încă nu are 100% încredere în brațul drept și a vorbit și despre principalul favorit la câștigarea titlului.

Alcaraz, calificare en-fanfare în optimi la Madrid! Ibericul, victorie clară cu Seyboth Wild

Carlos Alcaraz, campionul ultimelor două ediții de la Madrid, s-a calificat duminică după-amiază în optimile de finală ale turneului Masters 1000 din capitala Spaniei, obținând a 13-a victorie consecutivă la Caja Magica. Cel mai tânăr lider mondial din istorie a trecut în minimum de seturi de brazilianul Thiago Seyboth Wild, cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc.
Dublu campion de Grand Slam, Carlos Alcaraz pare să joace din ce în ce mai bine, punând capăt îngrijorărilor cu privire la brațul drept. Spaniolul a bifat azi o nouă evoluție entuziasmantă, după ce a trecut anterior de Shevchenko într-o manieră impunătoare.Pentru Carlos Alcaraz urmează duelul cu favoritul numărul 23, germanul Jan-Lennard Struff.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz nu se consideră favorit la titlul de la Madrid! Declarațiile ibericului

Campionul en-titre a vorbit despre ce a simțit în legătură cu antebrațul drept: "Încă nu am încredere în antebraț, încă mă gândesc la asta. Nu voi spune că am îndoieli, dar încă mai am în minte această problemă. Până la urmă, îmi place să concurez și să dau tot ce am mai bun, dar de fiecare dată când forțez și lovesc o dreaptă mai agresivă mă gândesc la durerile din trecut și la cum va reacționa brațul.
Astăzi a fost o probă de foc, dar a mers foarte bine. Dar deocamdată important este să nu mă rănesc. Mă simt foarte bine, mă mișc într-un mod bun și antebrațul nu îmi face probleme, dar încă există acele gânduri despre cum va merge. Va dura ceva timp până când acele gânduri vor dispărea și muncim pentru asta zi de zi, dar cu nivelul pe care îl arăt mă văd capabil să continui să avansez", a transmis Alcaraz, înainte de a vorbi despre favoritul principal la câștigarea titlului:
"Jannik nu este obișnuit să joace aici, la Madrid. Cred că i-a lipsit anul trecut. Cred că nu a mai jucat în acest turneu din 2022 și nu a jucat prea mult aici, la Madrid. Așa că nu știu cum va fi jocul lui, cu altitudinea, dar prima sa rundă a fost impresionantă. Da, bineînțeles, îl văd ca pe un jucător favorit să câștige toate turneele la care merge. Voi încerca să-l opresc ca să nu câștige prea multe titluri (zâmbește), dar în acest moment este dificil. Dacă Jannik continuă să joace la acest nivel, va fi favorit în toate turneele la care merge".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo