Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nadal nu sperie chiar pe toată lumea. Anunțul locului 91 ATP la Madrid: "Îmi permit să țintesc sus!"

Irina Aldea

Actualizat 29/04/2024 la 14:09 GMT+3

Rafael Nadal a făcut două meciuri foarte bune la Madrid, iar în turul al treilea are șansa de a bifa o nouă evoluție solidă, în fața lui Pedro Cachin, ocupant al locului 91 ATP. Acesta din urmă e de părere că nivelul din prezent al spaniolului îi oferă încredere în propriile forțe.

Nadal, victorie mare la Madrid, în fața lui De Minaur! Rafa s-a calificat în turul al treilea

Rafael Nadal a ajuns la Madrid după înfrângerea încasă în turul al doilea la Barcelona, fără prea multă încredere, dar datorită tragerii la sorți, spaniolul a întâlnit în turul inaugural la Caja Magica un adversar cu 21 de ani mai tânăr decât el. "Matadorul" nu a avut emoții în meciul cu Darwin Blanch, pe care l-a învins cu 6-1, 6-0.
Ulterior, al doilea cel mai titrat tenismen din istorie a trecut în minimum de seturi de Alex De Minaur, omul care-l învinsese cu o săptămână în urmă la Barcelona. Acum, pentru un loc în optimile de finală de la Madrid, Rafael Nadal îl va înfrunta pe Pedro Cachin, ocupant al locului 91 ATP, împotriva căruia nu a mai jucat până acum.
CITEȘTE ȘI:

Nadal nu sperie chiar pe toată lumea. Anunțul locului 91 ATP la Madrid

Duelul dintre Cachin și Nadal a fost programat azi pentru ora 17.00 pe terenul central. Argentinianul, care l-a înfruntat deja pe Novak Djokovic la Wimbledon, anunță că va intra pe teren cu multă încredere, gândindu-se la nivelul actual al spaniolului: "Este unul dintre obiectivele vieții unui jucător de tenis. Am jucat cu Djokovic anul trecut la Wimbledon. Să joc cu Rafa este bineînțeles un vis. Îl urmăresc de, nu știu de când, din 2005, cred că a fost primul Roland Garros.
Îmi amintesc că mă uitam la el într-o duminică, în pat, iar acum e rândul meu să joc împotriva lui... Mă gândesc cu teamă la acest meci, sigur, dar am avut timp să mă gândesc cu adevărat la ceea ce îmi doresc pentru acest duel. Cred că astăzi este la un nivel care ne permite cel puțin să jucăm pentru a încerca să câștigăm. Așa că, dacă îmi spui că joc cu Nadal de acum cinci ani, atunci zic: 'Uite, nu voi câștiga'. Asta mi s-a întâmplat anul trecut cu Djokovic. Nu am venit să câștig, am venit să joc. Astăzi cred că împotriva lui Rafa îmi permit să țintesc sus".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo