Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, plin de încredere la Madrid. "Matadorul" a dezvăluit unde și-a îmbunătățit jocul: "Nu am limite"

Andrei Nicolae

Publicat 29/04/2024 la 11:18 GMT+3

Rafa Nadal face un turneu bun la Madrid, unde a trecut momentan de primele două tururi, urmând să joace astăzi, luni, în runda a treia. Înainte de următorul său meci, "Matadorul" a vorbit la Caja Magica despre jocul prestat de el pe zgura din Spania și a dezvăluit că și-a îmbunătățit jocul semnificativ în privința unui anumit aspect.

Nadal, victorie mare la Madrid, în fața lui De Minaur! Rafa s-a calificat în turul al treilea

Rafael Nadal a revenit săptămâna trecută după o pauză de doi ani la turneul de la Madrid, unde a prestat până acum un joc destul de bun. După ce l-a învins în primul tur pe tânărul Darwin Blanch, ibericul de 37 de ani și-a luat revanșa în fața lui Alex De Minuar, după ce australianul îl învinsese la Barcelona.
După victoria în fața tenismenului de la Antipozi, Nadal a vorbit despre evoluția din jocul său arătată în ultima perioadă și a punctat cât de mult și-a îmbunătățit serviciul, aspect pe care nu a fost stăpân în ultima perioadă. Rafa s-a arătat astfel extrem de încrezător înainte de confruntarea cu Pedro Cachin (91 ATP).
"În această săptămână, cea mai semnificativă îmbunătățire din jocul meu a fost la serviciu. Nu am limite. Mușchii trebuie să se adapteze gradual (n.r. la efortul de a servi), dar astăzi (n.r. după meciul cu De Minaur) și în cealalată zi (n.r. la meciul cu Blanch) am putut servi. Măcar nu îmi mai este frică de acest aspect din jocul meu", a spus legendarul jucător spaniol, potrivit We Love Tennis.
Citește și:

RAFA NADAL E ÎN CONTINUARE "ÎNFRICOȘĂTOR" PENTRU RIVALII DIN TOP: "INDIFERENT DE FORMĂ, TOT ȚI-E FRICĂ!"

Medvedev nu a fost prea surprins de victoria lui Nadal și l-a lăudat pe spaniol, spunând că, indiferent de cum se simte Nadal, să-l provoci este întotdeauna o sarcină foarte dificilă: "Nu contează în ce formă este Rafa sau cum se simte, când pășește pe teren, mai ales pe zgură, aș spune chiar că nu contează dacă e pe zgură sau pe hard, dar mai ales pe zgură... tot ți-e frică", a transmis rusul înainte de a insista pe subiect:
"Încă ți-e frică de Rafa care câștigă 80 de meciuri și pierde unul, ceva de genul ăsta. Și a demonstrat-o astăzi (împotriva lui De Minaur). Nu am văzut meciul, jucam în același timp, dar, după 2 ore a reușit să câștige, așa că probabil că se simte din ce în ce mai bine. El este cu siguranță periculos, așa că să vedem cum se descurcă mai departe. Dacă poate juca din ce în ce mai bine, cred că este bine, va fi foarte distractiv și dificil pentru ceilalți jucători", a adăugat fostul număr 1 mondial din Rusia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo