Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, start cu dreptul la Madrid! Sârbul a trecut în două seturi de Gael Monfils

Nicu Savin

Actualizat 03/05/2022 la 20:58 GMT+3

Novak Djokovic a debutat cu o victorie la Mastersul de la Madrid. Liderul mondial a trecut în două seturi de Gael Monfils, scor 6-3, 6-2.

Novak Djokovic face à Gaël Monfils à Madrid

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic își găsește treptat ritmul pe zgură. După ce a pierdut în primul tur la Monte Carlo, iar apoi a ajuns în finală la Belgrad (a pierdut cu Rublev), sârbul a făcut un meci solid contra lui Gael Monfils, în a 2-a rundă a Mastersului de la Madrid.
Partida a început echilibrat, cu Monfils având primele mingi de break, dar Nole le-a salvat și apoi a controlat ostilitățile, impunându-se în primul set cu 6-3.

Novak Djokovic, în optimi la Madrid

În manșa secundă, liderul mondial a rupt repede echilibrul (la 1-1), iar apoi nu a avut nicio emoție. Sârbul a avut totuși un moment de supărare, din cauza unei dispute aprinse cu arbitrul meciului. Sârbul a reclamat că un serviciu al francezului a fost aut, dar oficialul i-a transmis că a făcut-o prea târziu, astffel că nu se mai impune o consultare a hawk-eye-ului. Nole a zâmbit ironic, dar a acceptat în cele din urmă decizia.
picture

Novak Djokovic, dispută aprinsă cu arbitrul, în partida cu Monfils de la Madrid

Acel moment nu l-a afectat prea mult și Djokovic s-a impus în final cu 6-3, 6-2, la capătul a o oră și 28 de minute de joc, obținând astfel a 18-a victorie din tot atâtea partide împotriva lui Monfils.
Aceasta a fost a 375-a victorie a lui Nole în turneele Masters și a 995-a a carierei.
În optimile de finală, Novak Djokovic se va duela cu învingătorul disputei Andy Murray - Dennis Shapovalov, care va avea loc în această seară.
Turneul ATP Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo