Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, revenire cu victorie în circuit! "Matadorul", evoluție superbă la Caja Magica, cu Kecmanovic

Irina Aldea

Publicat 04/05/2022 la 19:44 GMT+3

Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuit, după o absență îndelungată cauzată de o accidentare suferită la turneul de la Indian Wells.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Favorit numărul 3 pe tabloul de simplu masculin, Rafael Nadal a reveni cu succes în circuit, după o absență provocată de o accidentare suferită la Indian Wells. De 5 ori campion la Caja Magica, Rafael Nadal s-a calificat în această seară în optimile de finală la Madrid, după ce a trecut de Miomir Kecmanovic cu scorul de 6-1, 7-6 (4), după o oră și 56 de minute de joc.
Deși spunea că turneul de la Madrid e unul doar de acomodare, se pare că Nadal a depășit deja această fază și e pregătit de obținerea unor noi rezultate excepționale. În continuare pentru un loc în sferturile de finală, marele campion spaniol se va duela cu învingătorul meciului dintre Goffin și Van De Zandschulp.
CITEȘTE ȘI:

Rafael Nadal, calificare în optimile de finală la Madrid

Rafa Nadal este dornic să-și atingă forma de vârf la Roland Garros, acolo unde vizează cel de-al 14-lea titlu al carierei, un record absolut în tenisul mondial. Dacă va continua în competiție la Madrid, Nadal s-ar putea întâlni în sferturi cu Carlos Alcaraz, iar în semifinale cu rivalul său de-o viață, Novak Djokovic.
Rafael Nadal a avut un start de an 2022 fenomenal, dar ibericul a fost obligat să ia o pauză consderabilă de la tenis din cauza unei accidentări suferite la Indian Wells, unde a pierdut în ultimul act în fața lui Taylor Fritz. Astfel, marele campion a ratat debutul sezonului de zgură, nefiind prezent la turneele de la Monte Carlo și Barcelona. "El Matador" s-a refăcut și a revenit cu succes pe teren la Madrid.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo