Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, revenire de senzație la Madrid! A câștigat 11 game-uri la rând după 5-1 pentru Frech în primul set

Bianca Dumitru

Actualizat 24/04/2024 la 21:15 GMT+3

Jaqueline Cristian s-a calificat în această seară în turul 2 al turneului WTA 1000 de la Madrid, după ce a trecut în două seturi de Magdalena Frech. Românca a fost condusă cu 5-1 în primul set, dar și-a adjudecat victoria după ce a câștigat 11 game-uri consecutive.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian a obținut în această seară calificarea în turul 2 al turneului WTA 1000 de la Madrid. Românca s-a impus în două seturi în fața Magdalenei Frech (locul 51 WTA), scor 7-5, 6-, după o oră și de joc.
Sportiva noastră a intrat mai greu în meci, câștigând primul game la scorul de 2-0 pentru poloneză. Ulterior, Frech, care nu a mai câștigat niciun meci în circuit de la înfrângerea suferită la Dubai în fața Elenei Rybakina, a legat 3 game-uri și a ajuns să conducă, scor 5-1.
Acela a fost momentul în care Jaqueline și-a revenit și i-a anulat două mingi de set adversarei sale, reușind să câștige 6 game-uri consecutive și să închidă setul la scorul de 7-5.
Românca și-a continuat jocul bun și în partea secundă a meciului, când a legat încă 5 game-uri, ajungând la 11 câștigate la rând. Frech a reușit să pună capăt seriei lui Jaqueline și a câștigat două game-uri, dar nu a avut puterea să întoarcă rezultatul.
Cristian s-a calificat, astfel, în turul 2 al competiției, unde va da peste Barbora Krejcikova, favorita nr. 22 de la Madrid, care a stat în primul tur. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2022, la Sydney, când cehoaica a câștigat, scor 6-1, 7-5.
Citește și:

ÎNCĂ DOUĂ ROMÂNCE SUNT ÎN TURUL 2 LA MADRID

După ce aseară Ana Bogdan a fost eliminată dramatic din competiție, România a mai rămas cu două reprezentante în turul 2 al turneului WTA 1000 de la Madrid.
Este vorba despre Sorana Cîrstea, care va debuta în competiție în această fază, beneficiind de statutul de cap de serie, și Irina Begu, care a obținut calificarea în această după-amiază, după ce a învins-o în două seturi pe Linda Fruhvirtova.
Sorana Cîrstea, favorita nr. 27, va juca în turul 2 cu Alexandra Eala (locul 170 WTA), care a trecut în manșa inaugurală de Lesia Tsurenko (locul 41 WTA), scor 2-6, 6-4, 6-4.
De cealaltă parte, Irina Begu o va înfrunta pe Madison Keys, favorita nr. 18 a competiției. Această partidă este programată mâine în prima parte a zilei de concurs, cu începere în jurul orei 12:00, în timp ce Sorana va juca după ora 15:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo